Blog

Voor een lastige klus, ook dan bel je Deurplus!
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 03-09-2022

De gebouwbeheerder zocht naar een mogelijkheid om een deurautomaat te plaatsen. Hierbij konden we onze toegevoegde waarde weer laten zien. Bij de inspectie bleek dat er geen ruimte was voor een deurautomaat. Zowel aan de binnenzijde van de deur als aan de buitenzijde was het plafond te laag om de deuropener te bevestigen. Een deurautomaat op de deur zelf plaatsen is geen optie want de bewegende arm moet zich afzetten tegen een vast element zoals een kozijn of deurpost.

Er was eigenlijk maar een keus, namelijk om de houten koof die boven de deur doorliep in te korten. Zo zou de deurautomaat goed gemonteerd kunnen worden. Onze monteur heeft een superstrakke klus geleverd waarbij aan de kleinste afwerking is gedacht. Er is een rolstoelvriendelijke situatie ontstaan waarbij rolstoelrijders, mindervaliden en scootmobielen zich probleemloos door het gebouw kunnen bewegen. Bovendien levert de automatische deur valide bewoners veel comfort op en het ziet er ook nog eens mooi uit. Onze ervaren vakmensen monteren op professionele wijze deurautomaten, maar ook complete draai- en schuifdeurinstallaties. Zij verrichten naast hun deurspecialisme nog het ouderwetse ambachtelijke timmerwerk zodat ze elke situatie te lijf kunnen. Dus, voor een lastige klus, ook dan bel je Deurplus!

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu