Blog

Toegangscontrole werkt beter met een stabiele partner
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Echter, de stabiliteit van zulke  toegangscontrole oplossingen oplossingen laat ook nog wel eens te wensen over. Daarom zijn we bij Deurplus niet zo voor Made in China, want toegangscontrole is iets voor de langere termijn. En we spreken uit ervaring.
Onlangs werden we gebeld door een beheerder van een pand. Hij had, dacht hij, de investering van zijn leven gedaan met een voordelig Chinees toegangscontrolesysteem. Het geheel draaide een jaar of wat vrij aardig, maar toen begon de misère. Er moest een software update gedaan worden. Prima, dacht deze man, dat doen we even. Nadat hij het proces voltooid had, kreeg hij een melding dat de firmware ook geüpdatet moest worden. Daar was hij niet op voorbereid. Om verder te kunnen moest hij dus weer een update aanschaffen om de firmware te moderniseren. Dat viel tegen, maar goed, hij had geen keus want anders communiceerde de software niet met de firmware in zijn eigen deuren. Toen ontstonden er meer problemen, die hij telkens moest oplossen. Na zes jaar strubbelen concludeerde hij: toegangscontrole van Chinese makelij was een desinvestering. Nu wilde hij echt een stabiele oplossing van een bedrijf met een goede reputatie als het gaat om duurzame oplossingen en service. Zo kwam hij bij Deurplus uit. We hebben hem verder geholpen met nieuwe toegangscontrole software, waar zijn onderneming weer jaren mee vooruit kan. En moet er software geüpdatet worden? Wij laten u niet in de steek. Nieuwe onderdelen nodig? Deurplus kiest fabrikanten die altijd hun eigen producten blijven ondersteunen. Dan staat u nooit voor een dichte deur.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu