54

Toegangscontrole vervangen. Van pasjes naar smartphones

Deze 7 voordelen van de smartphone als sleutel kende u vast nog niet!

Hebt u al enige jaren een toegangscontrolesysteem? Dit werkt waarschijnlijk nog met pasjes, tags of druppels.

U kunt uw toegangscontrole vervangen. Dan profiteert u van twee belangrijke innovaties die de ontwikkeling van sleutelloze toegang markeren:

 1. Smartphones in plaats van pasjes voor toegangsverlening
 2. Toegangscontrole beheren op afstand dankzij mobiele netwerken

Hiermee is toegangsverlening veiliger, gemakkelijker en beter beheersbaar dan ooit.

Bel ons vandaag nog op 0341-271050.

Het invullen van ons Contact formulier kost nog geen minuut. Laat u terugbellen wanneer het u past.

Wie is Deurplus

Het mkb, (productie)bedrijven, kantoren, appartementen, scholen en zorginstellingen, ze maken allemaal met veel plezier gebruik van de toegangssystemen van Deurplus.

Inbraakwerend hang- en sluitwerk, intercoms, cctv camerasystemen en toegangscontrole, onze sluitsystemen zijn compleet evenals ons onderhoud en service-aanbod. Voor al uw deuren 1 aanspreekpunt!

Toegangscontrole vervangen, geen pasjes maar smartphones – 7 voordelen

Nieuwe technologie maakt het mogelijk dat smartphones communiceren met toegangssystemen om deuren te ontgrendelen of te vergrendelen. Wilt u dat? Dan moet u uw toegangscontrole vervangen.

Zo’n nieuw digitaal sluitsysteem biedt u deze 7 onbetaalbare voordelen:

 1. Smartphone als sleutel vergroot de veiligheid

Smartphones zijn persoonlijk en zullen nagenoeg nooit uitgeleend worden als ‘sleutel’. Dit maakt deze vorm van toegangsverlening extra veilig.

In tegenstelling tot pasjes die je altijd nog kunt doorgeven aan derden zodat onbevoegden zich toegang tot het pand kunnen verschaffen.

 1. Smartphone als sleutel is efficiënter bij roulerende sleutels
  Ook voor vve’s van seniorenwoningen heeft een smartphone als toegangspas aantrekkelijke aspecten. Omdat ouderen langer thuis blijven wonen zijn er aanpassingen nodig om woningen levensloopbestendig te maken.

  Zouden uw oudere bewoners minder mobiel worden, dan moeten ze de deur kunnen blijven bedienen om bezoek te ontvangen. Een smartphone leent zich hier uitstekend voor.

  Wanneer zorg aan huis nodig is komen soms verschillende partijen over de vloer. Toegangsverlening via app kan hierbij ingezet worden om de thuiszorg toegang tot de cliënt te geven.

  Dit gaat snel en op afstand. In tegenstelling tot pasjes, waarmee het niet goed te regelen valt wie er toegang tot de woning heeft:
  1. Het is een logistieke uitdaging om thuiszorgmedewerkers van een pasje te voorzien omdat zij vanuit huis werken. Via app kan dit online geregeld worden.
  2. Het is een gedoe om verpleegkundigen een tag te geven omdat vaak meerdere personen met de zorg van een cliënt belast zijn. Met smartphones heeft u dit logistieke probleem niet
  3. Je weet soms van te voren niet wie je een pasje moet geven. Met een mobiele telefoon schakelt u snel
  4. In noodgevallen is het ophalen van een sleutel of druppel onpraktisch. Toegangsverlening via app kan direct
 2. Mobiel beheer: altijd en overal
  Dankzij mobiele toepassingen is moderne toegangscontrole niet meer aan een kantoorplek gebonden. Met een mobiel device logt u in in het systeem. Waar u ook bent maakt u gebruikers aan en wijzigt u toegangsrechten.

  Hierdoor is ook het beheer van meerdere locaties versimpeld.
 3. Toegangscontrole vervangen na 15 jaar
  Hoe oud is uw toegangscontrole systeem? Na 15 jaar is de meeste elektronica aan vervanging toe. Dan nemen onderhoudskosten toe, is de kans op storingen groter of u loopt tegen de ellende aan dat reserve onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn.

  Na 15 jaar moet u sowieso toegangscontrole vervangen. Dan maar beter door smartphones!
 4. Lagere investering door draadloze techniek
  Met een onbekabeld systeem is de aanschaf van toegangscontrole lager dan ooit. U hoeft niet meer te investeren in kabels en ook de totale montagetijd is lager.
 5. Intuïtieve bediening
  Het beheer van toegangscontrole is intuïtiever geworden. Dit versimpelt het gebruik en maakt het aantrekkelijk om een nieuwe investering te doen
 6. Geen investering in software
  U kunt data opslaan via de cloud zodat u geen investeringen meer in hardware hebt. U hoeft zelfs geen software meer lokaal te installeren (dus u hebt er ook geen onderhoud aan)

Past nieuwe toegangscontrole op uw bestaande hang- en sluitwerk? Wat zijn de kosten van een nieuw toegangscontrole systeem? Zet uw deur eventjes voor ons open en we komen bij u langs.

Toegangscontrole vervangen van pasjes naar smartphones

Uw huidige toegangssysteem is wellicht:

 • bekabeld aangelegd
 • niet intuïtief in gebruik
 • kostbaar mede door aanschaf software in het verleden

Deurplus maakt toegangscontrole vervangen simpel en laagdrempelig voor u.

Of het nu gaat om:

 • Appartementen
 • Kantoren
 • Instellingen (zorg of publieke terrein)
 • Huisartsenpraktijk, mondzorg, fysio
 • Scholen
 • Bedrijven
 • Productiebedrijf food/non-food
 • Mkb

We weten alles van toegangscontrole merken (onder meer Salto, Paxton en iLOQ) en kunnen u voor elke situatie adviseren.

Het is mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Als toegangscontrole bedrijf adviseren we u het beste wanneer we even vrijblijvend op locatie mogen kijken.

Snel, efficiënt en zonder zorgen helpen wij u verder met toegangscontrole voor morgen. U vindt in Deurplus een partner die gericht is op langetermijnrelaties, niet op kortstondig succes.

We garanderen jarenlang veilige, comfortabele en controleerbare toegangssystemen. Uw toegangsverlening is onze zorg.

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313