Blog

Toegangscontrole parkeergarage – hoe voorkomt u misbruik?
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 15-09-2022

Wat is er aan de hand en hoe gaat u dit oplossen? Informeer naar onze toegangscontrolesystemen voor appartementencomplexen:

  • Elke bewoner opent de entree van het pand, postbus en zijn of haar woning met een persoonlijke tag, pas of druppel: Nooit meer een lek sleutelplan en de sores van cilinders vervangen bij verloren sleutels
  • De tag kan ook voor de garage worden gebruikt. Zo heeft u als beheerder perfect controle over het gebruik van uw garage.

Klinkt goed! Maak kennis met Deurplus, de landelijke specialist in toegangscontrole VVE en bouwkundige beveiliging volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U vindt bij ons de bekende merken die we ook monteren en onderhouden met onze eigen monteurs. Veel comfort, weinig gedoe en veilig inbraakwerend hang- en sluitwerk! Deurplus ontzorgt beheerders en bewoners met toegangscontrole VVE. Bel vandaag nog voor toegangscontroleparkeergarage naar 0341- 271050 of laat uw gegevens achter op het contact formulier.
 

Beheer uw garage met kentekenplaatherkenning

Met een toegangscontrolesysteem van Salto en Paxton heeft elke bewoner met een persoonlijke kaart of druppel toegang tot de:

  • Entree van woonvoorziening
  • Woning
  • Brievenbus
  • Fietsenhok
  • Kelder of opslag
  • Parkeergarage

Hoe werkt zo’n toegangscontrolesysteem parkeergarage?

De toegangscontrole tag werkt u bij met kentekengegevens. Komt een bewoner de parkeergarage binnen, dan herkent de wandlezer bij een slagboom, rolhek of speedgate het kenteken en stuurt een signaal naar de slagboom.

Deze opent en de bewoner kan parkeren. Dat betekent:

  • Toegangscontrole parkeergarage garandeert dat uw bewoners altijd hun auto veilig kunnen parkeren
  • Misbruik van parkeerplekken behoort tot het verleden want niemand komt zonder tag de parkeergarage binnen

Een wandlezer van Salto of Paxton toegangscontrole kan elk elektronisch component aansturen. Beschikt uw parkeergarage niet over een slagboom maar over een automatische deur met elektronisch slot of motorslot, dan werkt het systeem hetzelfde. Een extra voordeel van toegangscontrole parkeergarage is de anti passback-functie. Hierbij onthoudt het systeem welk kenteken de parkeergarage is binnen gegaan. Om met dezelfde tag weer naar binnen te gaan, moet een bewoner eerst zijn uitgereden. Dit voorkomt dat tags worden doorgegeven om vrienden en familie te laten parkeren wanneer ze naar een boulevard, winkel of markt in de buurt willen. Dit is simpelweg onmogelijk omdat u niet zelf bent uitgereden. Per tag een auto of net wat u ingesteld heeft.Toegangscontrolesysteem VVE - gewaardeerd door onze klanten

Als vve of woningcorporatie is (levensloopbestendig) woongenot en de veiligheid van uw bewoners uw zorg. Beheerders van woningcorporaties, appartementen en flats zijn blij met onze toegangssystemen. Wij maken hun werk zorgeloos!
Zo heeft Deurplus voor een woningcorporatie in Noord-Nederland entreevoorzieningen gemaakt die tegelijkertijd onderhoudsvrij zijn.

 

Toegangscontrole parkeergarage, simpel beheer voor vve’s

Beheert u appartementen, flats of een andere woonvoorziening met parkeermogelijkheden? Zorg voor veilige toegang en minimaliseer de kosten van een toegangssysteem met een digitaal sluitplan. Adviseur Deurplus weet wel hoe dat werkt met toegangscontrole appartementen.

Met ruim twintig jaar ervaring verzorgen we door het hele land deurtechnieken en toegangscontrole.

Mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Met kennis van zowel mechanische sleutelplannen als digitale sluitplannen adviseren we u professioneel en op maat.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu