54

Tag toegangscontrole en intercom systeem kopen – advies, montage en service van alle A-merken.

Intercomsysteem vervangen? U zult zien dat er talloze intercomsystemen zijn, maar helpen ze u ook echt verder? Bent u gebaat bij een nieuwe intercom met spreek/luister verbinding, of heeft uw bedrijf, organisatie, instelling of appartementencomplex andere functionaliteit nodig? Bel naar 0341 271 050 om te sparren.


 

Een nieuw intercomsysteem is een kans om uw sluitsystemen te moderniseren en de controle over uw bedrijf te vergroten. Denk bijvoorbeeld eens aan het gemak van een webbased toegangssysteem. Daarmee kunt u overal en altijd de status van een deur aflezen!

Deurplus is uniek in de realisatie van integrale deurtechnieken. We verzorgen complete, bedrijfszekere deuroplossingen, van inbraakwerend hang- en sluitwerk tot geavanceerde intercomsystemen en toegangscontrolesystemen. Onze voorzieningen voor een veilig, gecontroleerd en comfortabel toegangsbeleid omvatten:

Automatische draaideuren en automatische schuifdeuren

Is uw entree verwelkomend voor iedereen? Wordt het misschien tijd dat de smalle entreedeur vervangen wordt door een toegang die ook verwelkomend is voor mindervaliden? Deurplus verzorgt uw stijlvolle automatische draaideuren en schuifdeuren inclusief toegangscontrolesysteem en intercomsystemen.

Gecontroleerde toegang

Draadloze intercomsystemen zijn prachtige toegangssystemen voor toegangsverlening op afstand. We maken dit snel en vakkundig voor u in orde. Maar wat als bewoners niet meer in staat zijn om de deur te openen met hun deuropener?

Dan is dit niet het beste intercom systeem. U zult moeten voorzien in tags met gepersonifieerde toegangsrechten die zorgmedewerkers kunnen aanbieden aan een kaartlezer of wandlezer zodat ze ongehinderd toegang hebben tot een woning.

Voor zo’n sluitplan hebt u intercomsystemen met meer toepassingen nodig. Deurplus levert geavanceerde bekabelde en onbekabelde intercomsystemen die u alle controle verschaffen.

Integratie met beveiligingssystemen in uw organisatie

Met toegangssystemen kun je zoveel meer dan alleen toegangsverlening. Via dezelfde installatie wilt u ook uw brandveiligheid gewaarborgd hebben bijvoorbeeld. Deuren die zich automatisch sluiten bij een brandmelding, liften die op de etage blijven.

Dat vereist integratie van uw toegangscontrolesysteem met alle deuren en entrees in uw gebouw. Deurplus past het toe met intercomsystemen voor appartementen.

Koppeling tag toegangscontrole naar personeelssysteem

U maakt gebruik van een intercomsysteem waarbij uw medewerkers zich met een tag toegang tot het pand verschaffen? En bezoek op afstand via een deuropener wordt binnengelaten? Wellicht wordt de urenregistratie nog handmatig gedaan.

Deurplus optimaliseert al jaren deze bedrijfsprocessen en koppelt de tag toegangscontrole met het personeelssysteem. Graag bekijken wij met u of het rendabel is om uw intercomsysteem te vervangen, al dan niet met gebruikmaking van de bestaande bekabeling.

Mogelijk dat u kunt besparen op installatiekosten bij de keus voor een onbekabeld intercomsysteem. Niet altijd is dit de beste oplossing voor een pand. Een bekabeld druppelsysteem kan soms beter werken dan een draadloos systeem.

Voor de afweging tussen draadloze toegangscontrole en bekabelde toegangscontrole hebt u nou juist Deurplus nodig.  

Tag toegangscontrole Salto met nieuw intercomsysteem – gefaseerd implementeren

U wilt uw intercomsysteem vervangen? Een goed moment om uw complete toegangsvoorziening onder de loep te nemen. Salto, toonaangevend in digitaal sleutelbeheer systemen, heeft ook voor appartementencomplexen veilige oplossingen ontwikkeld om uw digitale sleutelplan veilig en efficiënt te beheren.

U kunt toegangscontrole Salto gefaseerd doorvoeren door het toegangscontrolesysteem te integreren in bestaande situaties.

Deurplus combineert het beste van alle merken

Hoe kiest u het beste merk voor tag toegangscontrole met intercomsystemen dat past bij uw organisatiedoelstellingen? En hoe weet u zeker dat dit past bij uw bestaande situatie en bekabeling?

Daarvoor hebt u een specialist nodig die overzicht heeft over alle mogelijkheden zoals Intratone, Comelit en Paxton. Wij vertalen functionaliteit naar uw eisenpakket.

Intratone
Intratone is een Frans merk voor intercoms en oplossingen voor draadloze toegangscontrole, op afstand en realtime beheerd. Intratone biedt een compleet assortiment GSM-intercomsystemen, videobewakingssystemen, audio-intercoms, beeldintercoms en toegangscontrolesystemen.

Intercom systeem Comelit
Maakt het mogelijk om oproepen vanaf het deurstation te beantwoorden via ViP-video-deurintercom, smartphone/tablet dankzij de Comelit ViP App, GSM-telefoon of vaste telefoon. Deurplus installeert uw Comelit intercom systeem met camera voor geavanceerde toegangscontrole, camerabewaking en brandbeveiliging.

Paxton tag toegangscontrole en intercomsystemen
Paxtons Net2 Entry deurintercom systeem is standalone of in combinatie met het Net2 toegangscontrole systeem te gebruiken. Hebt u Salto KS als toegangssysteem? We adviseren u over migreren naar het Paxton toegangssysteem of Salto KS upgraden/uitbreiden.

Onze oplossingen zijn compleet inclusief koppelingen van het toegangscontrolesysteem met alle systemen rondom uw bouwkundige beveiliging zoals telecommunicatie, het intercomsysteem, het cctv-camerasysteem en de brand- en inbraakbeveiliging.

Tag toegangscontrole en intercomsystemen
Deurplus is uw adviseur voor de levering, installatie en service van steeds geavanceerder wordende tag toegangscontrole systemen en intercomsystemen. Mogelijk herkent u zich in de beschreven situaties. Toch kan het voorkomen dat een andere oplossing beter past in uw situatie.

Voor een deskundig advies komen we graag een keer bij u op koffie. Wij rijden door heel Nederland. Bel 0341 271 050 en maak even een afspraak.

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313