Blog

Storing automatische schuifdeur? Deurplus reageert snel
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 10-09-2022

Deurplus lost het op: van automatische deur, ontgrendeling tot toegangscontrole

Of het nu gaat om de automatische deur, de ontgrendeling, het motorslot of de toegangscontrole, binnen het professionele montageteam van Deurplus zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Bij storing automatische schuifdeur wordt u dus nooit van het kastje naar de muur gestuurd. En dat gebeurt nog wel eens. Een deur die spanningsloos is en niet meer ontgrendeld kan worden. “Het ligt niet aan de schuifdeur, het motorslot is defect en dat is niet ons probleem,” horen klanten dan. Daar hebt u niks aan. Vaak kunnen fabrikanten problemen aan de deur nog wel oplossen, maar het wordt anders als er een digitaal sluitsysteem is met meer deurtechnieken. Zoals toegangscontrole en elektronische ontgrendeling met een motorslot.

Bijvoorbeeld: Een dubbelzijdig gecontroleerd motorslot moet voorzien zijn van een noodaccu. Deze noodaccu zorgt ervoor dat bij stroomuitval de deur zichzelf kan vrijgeven. Zo blijft bij een storing automatische schuifdeur toch de brandveiligheid gewaarborgd.

Dit vereist specialistische kennis. Wij lossen uw deurprobleem op, waar het ook zit.
 

Deurplus reageert prompt bij storing automatische schuifdeur

Wat hebt u eraan wanneer uw toegangscontrole deur niet meer vergrendelt en de fabrikant belooft u over drie weken langs te komen? Uw demente zorgvragers glippen ertussen uit! Dit kan levensgevaarlijk zijn.

Deurplus reageert direct omdat we service zien als een investering in onze klanttevredenheid. Onze organisatie is erop toegespitst. We zijn een bedrijf met korte lijnen:

  • Uw storingsmelding wordt direct gecategoriseerd (urgent, minder urgent, kan wachten)
  • Onze servicemedewerkers plannen de monteur in
  • In urgente gevallen komt de monteur binnen een aantal uren al
  • Vereist uw deurprobleem geen spoedactie, dan hoort u nog dezelfde dag van ons wanneer de monteur wel bij u langs komt
  • We houden rekening met uw wensen.

Zo liet een van onze klanten onlangs nog weten:

“Deurplus houdt rekening met de behoeftes in de zorg. Voor onze cliënten geeft het rust als er aan de deur wordt gewerkt wanneer zij naar de dagbesteding zijn.”
“Daarom kwam Deurplus op het door ons gewenste tijdstip van 900 uur in de ochtend, in plaats van om 800 uur wat wij zelf eerst van plan waren. Het was geen enkel probleem voor hen om de planning aan te passen.”

Als landelijke specialist in deur- en beveiligingstechnieken kennen we de uitdagingen waar gebouwbeheerders mee te maken hebben.

U wilt sluitsystemen die ongewenste bezoekers buiten de deur houden, voorkomen dat mensen van een gesloten afdeling afgaan, (op afstand) kunnen beheersen wie zich toegang tot uw pand verschaft en optimale toegang tot vluchtwegen in geval van calamiteit. Adviseur Deurplus ontzorgt u volledig met slimme advisering, professionele levering en gedegen service van inbraakwerende deuroplossingen en superieure, innovatieve toegangscontrolesystemen.

Ervaar onze plezierige werkwijze en maak eens kennis. We komen met genoegen bij u langs.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu