54

Receptieloos toegang verlenen op vakantiepark

Op een vakantiepark in Gelderland ontvangen de gasten van de ruim 90 vakantiewoningen sinds kort hun sleutel zonder tussenkomst van de receptie. Hierdoor is de uitgifte en inname van huissleutels niet langer een tijdrovende bezigheid meer.

Deze revolutionaire toegangsoplossing van Deurplus zal de wereld van recreatie voorgoed veranderen. Bij verlies van een sleutel is geen nieuw hang- en sluitwerk nodig. De huurder ontvangt een nieuwe druppel of code en heeft weer toegang tot zijn vakantiewoning.
Het beheer van dit toegangssysteem is veilig en simpel voor zowel beheerders als huurders.

Hoe werkt het?

Receptieloos toegang tot vakantiehuisje

Meneer Jansen boekt 6-persoons bungalow nummer 18 van het Gelderse vakantiepark voor week 32. Dit wordt geadministreerd in het reserveringssysteem dat gekoppeld is via de cloud aan het digitaal toegangssysteem van Deurplus

Meneer Jansen ontvangt automatisch gebruikersrechten: hij heeft toegang tot huisje 18 gedurende week 32.

Een dag voor zijn aankomst ontvangt hij een digitale sleutel. Hiervoor moet hij een app downloaden zodat hij zichzelf zonder tussenkomst van de receptie toegang tot zijn vakantiehuis kan verschaffen.

Fijn voor het personeel van het vakantiepark, want zij hoeven de receptie niet te bemannen voor alle aankomende en vertrekkende gasten. Fijn ook voor meneer Jansen want hij hoeft niet op zijn beurt te wachten.

Hij hoeft slechts zijn smartphone bij het digitale slot van zijn woning te houden. Via een bluetooth verbinding worden zijn toegangsrechten gecheckt, zijn digitale sleutel geactiveerd en gaat de voordeur open. Wat een schitterend toegangscontrolesysteem!

Voordelen van digitale sleutel op vakantiewoning.

Een digitaal sluitsysteem heeft talloze andere voordelen:

 • Toegangscontrole is te monteren op bestaande deuren, slechts nieuwe sloten zijn nodig.
 • Geen personeel meer nodig bij de receptie voor uitgifte en inname van sleutels.
 • Efficiënter beheer van sleutels door koppeling aan reserveringssysteem. Geen sleutellijsten meer maar toegangsrechten aanvinken en klaar.
 • Uit te breiden naar parkeerplaats, fietsenstalling, zwembad en slagbomen. Bijvoorbeeld: Bij aankomst kan een slagboom voorzien van kentekenherkenning automatisch worden geopend.
 • Beheerder heeft 24*7 inzicht in deurstatus en dus ook in aanwezigheid of afwezigheid huurders.
 • Beheer is webbased dus geen extra hardware en software nodig of onderhoud daarop.
 • Geen lek sleutelplan meer omdat schoonmakers persoonlijke toegangsrechten hebben voor bepaalde dagen en tijdstippen.
 • Werkt ook als wifi ontbreekt.

Voordelen voor vakantiegangers:

 • Kan gebruikt worden door elke bewoner van een huis. Deze hoeft slechts de app te downloaden. Identificatie vindt plaats via zijn 06-nummer.
 • Meer comfort voor huurders. Nooit meer sleutels kwijt.
 • Geen oponthoud meer bij de receptie. Niet meer wachten na een lange reis. Maar ook: vertrek op je eigen tijd, buiten openingstijden receptie om.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van #receptieloos toegang verlenen? Voor 2.0 adviezen kan er maar 1 de beste zijn. Maak kennis met Deurplus, adviseur in digitale sluitsystemen en toegangscontrole.

Het is mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Bel naar 0341-271 050 voor advies over toegang zonder sleutels.

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313