Blog

Professionele montage eerste vereiste voor werkend digitaal sluitsysteem
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 17-09-2022

Het werkte niet. Stond iemand met een tag voor de deur, dan ontgrendelde het slot niet met als gevolg dat deze persoon niet kon worden binnen gelaten.

De mensen hadden het vertrouwen in het toegangssysteem compleet verloren, hoewel later bleek dat met het Salto product absoluut niets mis was. Deze casus illustreert maar weer, hoe belangrijk professionele montage is. Deurplus begrijpt dat.

Onze monteurs zijn professionals die hun vak verstaan, precies en nauwkeurig werken met een passie om de plus op de deur te verzorgen! Voor dit bedrijf hebben we montage opnieuw mogen verrichten.

Nu loopt de toegangscontrole weer als een zonnetje. Wat was het geheim?
 

Van installatie naar een werkend toegangssysteem

Dit toegangssysteem is gebaseerd op online Salto KS dat haar gegevens uitwisselt via diverse wifi punten die hun signalen via een bekabeld netwerk versturen. Het probleem in dit pand was, dat bepaalde objecten het wifi signaal verstoorden.

Ook was de afstand van het wifi punt tot aan de toegangscontrole software maximaal genomen. Op reguliere kantoordagen werkte het systeem nog wel aardig, maar zodra meer thuiswerkers hun bureau voor kantoor verwisselden, ging het mis.

Hun telefoons verstoorden het wifi signaal waardoor het hele sluitsysteem stoorde. Deuren herkenden gebruikers niet meer en openden dus niet.

Deurplus heeft opnieuw de bekabeling aangelegd, rekening houdend met de bouwkundige structuur en nu werkt het digitale sluitsysteem goed. De klant is blij. Zelfs zo blij, dat het toegangscontrolesysteem werd uitgebreid naar meerdere deuren in het gebouw.

Deze worden nu ook geopend, ontgrendeld en vergrendeld via toegangscontrole. De gebruikers weten waar ze aan toe zijn. De facilitair beheerder krijgt geen klachten meer en kan zich weer met andere zaken bezig houden.
 

Advies, professionele montage en onderhoud door Deurplus

Deurplus voert de ranglijst aan van bedrijven die alle ins en outs kennen van technieken in en rondom de deur. Door heel Nederland geven wij advies, wij kennen de issues waar facilitair managers en gebouwbeheerders mee te maken hebben.

Wij leveren uitsluitend de beste merken waaronder Salto, Paxton en iLOQ, we investeren in het kennisniveau van onze monteurs zodat we garant kunnen staan voor perfecte montage. Een toegangssysteem van Deurplus zal u voor jarenlang van sleutelzaken ontzorgen.

Wij nemen ook uw onderhoud en service uit handen!
 

Professionele montage digitaal sluitsysteem? Check adviseur Deurplus

Al koopt u de beste merken toegangscontrole, als u beknibbelt op montage dan komt u geen stap verder en bent u wel veel geld kwijt. Deurplus wil dat voorkomen. Wij gaan voor langetermijnrelaties.

Graag groeien we met uw business mee, zodat we ook op de lange termijn uw betrouwbare partner voor alle bouwkundige beveiliging kunnen zijn.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu