54

Pasjes systeem geeft u voorsprong op elk sleutelplan

Bent u een sleutel kwijt? Is een cilinder defect? Inbraakpoging gehad of gaat u nieuw bouwen? In elke situatie heeft het voordelen om uw ouderwetse sluitsystemen te vervangen door een pasjes systeem.

Voordelen van een pasjessysteem deur.

 1. Pas blokkeren bij verlies van pas.
 2. Pas vervangen bij beschadiging in plaats van sloten vervangen.
 3. Meer controle.
 4. Meer inzicht in deurstatus.
 5. Besparing op personeelskosten.
 6. Geen hang- en sluitwerk meer vervangen.
 7. Geen lekke sleutelplannen meer.
 8. Koppeling aan inbraakmeldsystemen en brandmeldsystemen.
 9. Check aanwezigheid personen in geval van nood.
 10. Extra functionaliteit.
 11. Beveiliging buitenschil.
 12. Meer comfort voor gebruikers.
 13. Pasjes systeem met intercomsysteem.

Pasjessysteem kopen?

U denkt misschien: is een pasjessysteem niet heel duur? Absoluut niet. Het kan zelfs in uw bestaande situatie worden gemonteerd, dat scheelt dus kabels trekken. Bel eens met ons om te sparren. Telefoon 0341 271 050.

Bent u ook slim door te kiezen voor Deurplus?
U denkt misschien, een RFID systeem bestel ik wel even online. Dat heeft toch meer nadelen dan u misschien zou denken

Want wat u mist is iemand die u van een compleet advies voorziet dat ook inbraakveiligheid, brandveiligheid en de status van uw huidige hang- en sluitwerk omvat. En wat dacht u van het risico op het klonen van tags?

Bel 0341 271 050 en regel een betrouwbaar, veilig, stabiel pasjes systeem  

Deurplus is een one stop shop voor al uw veilige deurtechnieken. We verzorgen ook al uw inbraakwerend hang- en sluitwerk (conform verzekeringseisen uiteraard). We integreren met inbraaksystemen en brandmeldsystemen en hoe u vluchtwegbeveiliging vorm geeft.

Denk aan het aansluiten van tourniquetdeuren bij een hoofdentree op het digitale toegangscontrolesysteem en brandmeldsysteem. Bij een brandmelding worden deze automatische deuren vrijgegeven, zijn ze handmatig te openen zodat een grote stroom mensen zich snel in veiligheid kan brengen.

Daarnaast verzorgen we alle A-merken toegangscontrolesystemen en intercomsystemen. Simpel in beheer, makkelijk in onderhoud. We kiezen het beste van alle merken (Salto, Paxton) voor uw situatie. En we onderhouden het.

Het enige wat u hoeft te doen is onze contact gegevens te onthouden, verder zorgen wij voor alles. Dat maakt ons uniek. Neem ons in overweging en bel eens om te sparren. Telefoon 0341 271 050.

Voordelen van een pasjes systeem deur.

Pas blokkeren voor bouwkundige beveiliging
Stel, een pas raakt zoek. Dan blokkeert u de pas in het toegangscontrole systeem en niemand kan hem meer gebruiken. Dit is tegelijkertijd het voordeel ten opzichte van een sleutelplan waarbij iedereen met een gevonden sleutel kan doen wat hij wil.

Pas vervangen
Stel, een pas is beschadigd. Kwijt of anderszins. De kosten per tag zijn laag. Voor een paar euro hebt u al een nieuwe pas inclusief alle rechten. Ook weer een voordeel van een proximitysysteem.

Meer controle
Het voordeel van een pasjes systeem is, dat u per individu toegangsrechten kunt instellen. Bent u van mening dat een tijdelijke medewerker ’s avonds niets in uw pand heeft te zoeken?

U stelt de rechten dusdanig in dat ’s avonds de deuren geblokkeerd blijven. Dit is een voordeel van een druppelsysteem vergeleken met een ouderwets sleutelsysteem.

Meer inzicht in deurstatus
Vermoed u dat binnen uw bedrijf diefstal wordt gepleegd? Het voordeel van een pasjes systeem is, dat u van elke deur de deurstatus kunt aflezen. Zo hebt u direct inzichtelijk wie op welk moment door welke deur is binnengekomen.

In geval van diefstal uit het magazijn bijvoorbeeld kunt u via het toegangssysteem achterhalen wie dit geweest kan zijn.

Besparing op personeelskosten
Een voordeel van het pasjes systeem is, dat u een nachtwaker overbodig maakt. U kunt immers in het toegangscontrolesysteem instellen op welke tijd het zelfsluitende veiligheidsbeslag ‘op slot’ gaat.

Bij een webbased toegangssysteem kunt u dit zelfs bijhouden vanuit uw luie stoel thuis! Ook eventuele nachtploegen hoeven niet meer naar binnen gelaten te worden. Ze verschaffen zich zelf wel toegang met hun badge of druppel.

Besparing op vervangend hang- en sluitwerk
Stel dat er een inbraakpoging is geweest. Met een ouderwets sleutelplan zou u al het hang- en sluitwerk moeten vernieuwen. Een pasjessysteem maakt deze moeite en kosten overbodig.

U blokkeert alle toegangspassen en u reikt nieuwe uit, met nieuwe toegangsrechten. Zo voorkomt u dat ongenode bezoekers zich in uw gebouw begeven.

Geen lek sleutelplan meer
In een pand met meer dan 30 deuren en 30 gebruikers is het sleutelplan meestal binnen een paar dagen lek. U weet toch niet wie welke sleutel heeft of aan wie de sleutel wordt doorgespeeld?

En of elke sleutel netjes wordt ingeleverd bij beëindiging dienstverband? Het voordeel van een pasjes systeem is dat u dit risico reduceert tot 0. Elke pas, druppel of badge is persoonlijk en toegewezen aan een x aantal deuren.

Een pas waarvan u niet weet wie hem in handen heeft, kunt u blokkeren. Zo blijft u altijd in control en houdt u het beste overzicht.

Koppeling aan inbraakmeldsystemen en brandmeldsystemen
Het grote voordeel van een pasjes systeem is, dat u een koppeling kunt maken naar het inbraakmeldsysteem en het brandmeldsysteem. Met een ouderwets sleutelsysteem is dit niet mogelijk.

Kiest u voor een pasjes systeem geïntegreerd met inbraakmeldsystemen en brandmeldsystemen, dan ontvangt u direct melding van inbrekers of brand en worden deuren automatisch geblokkeerd of juist vrij gegeven.

In geval van nood
Ooit een gevaarlijke situatie meegemaakt? Met een sleutelsysteem moet u maar raden wie in het pand aanwezig is. Met een pasjessysteem kunt u dit direct zien in het toegangssysteem. Ook handig wanneer met spoed bhv’ers nodig zijn.

Extra functionaliteit

Een sleutel blijft een sleutel. Met een tag of pas kun je zoveel meer. Is het nodig dat een pas wordt uitgebreid met een betaalchip zodat uw medewerkers kunnen kopiëren? Of dient de pas als prikklok?

Dankzij integratie naar uw personeelssysteem houdt u automatisch uren bij, dat werkt stipter en het scheelt u personeel dat dat handmatig bij houdt.

Buitenschil beveiligd met digitaal sluitplan
U kunt ook uw buitenterrein met hetzelfde toegangscontrole systeem beveiligen. 1 pas voor de poort, slagboom, entree en kantoor- en magazijndeuren.

Meer comfort voor gebruikers met digitaal sleutelbeheersysteem
Een kaart die aangeboden wordt bij kaartlezer of wandlezer is makkelijker te hanteren dan een sleutel. Zeker als je je handen vol hebt. En zeker wanneer je minder valide bent.

Pasjes systeem met intercomsysteem
Een voordeel van een pasjes systeem is ook, dat u kunt uitbreiden naar toegangscontrole met intercom. Daarom werkt een ouderwets hoofdsleutelsysteem ook niet meer in een bedrijfsverzamelgebouw of een appartementencomplex.

Voor zo’n sluitplan hebt u intercomsystemen met meer toepassingen nodig. Deurplus levert geavanceerde bekabelde en draadloze intercomsystemen die u alle controle verschaffen.

Pasjes systeem kopen?
Ziet u alle voordelen van een pasjes systeem? Mogelijk dat de toepassing in uw situatie kan verschillen. Neem daarom contact op met uw adviseur Deurplus om eens van gedachten te wisselen.

Wij zijn echte deurdenkers als het gaat om toegankelijkheid en veiligheid. Bel 0341 271 050.

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313