Blog

NIEUW: Automatische schuifdeuren WK2 zelfstandig
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Hierbij is een elektrische schuifdeur toegepast die zelfstandig voldoet aan weerstandsklasse 2. Er is geen extra beveiligingslaag meer nodig. Dit is uniek.

Zoekt u ook een specialist die de bouwkundige beveiliging van uw pand naar een hoger niveau tilt?

Bel naar telefoon 0341 271 050 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Deurplus werkt landelijk en komt gewoon bij u langs.

Of, laat uw contactgegevens achter op het contact formulier en u wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld.

Elektrische schuifdeuren met verbeterde weerstandsklasse WK2/RC2
Schuifdeuren zijn elegant, besparen ruimte en bieden een hoge mate van transparantie, iets wat met name in nieuwbouw sterk gewaardeerd wordt. Tegelijkertijd hebt u te maken met de eisen die uw verzekeraar stelt aan de bouwkundige beveiliging.

Stelt uw verzekeraar als voorwaarde dat uw pand moet voldoen aan weerstandsklasse 2 om uw pand in dekking te kunnen nemen voor een inbraakverzekering? Dan staan er elegante veiligheidstechnieken tot uw beschikking.

Bij het nieuwbouwproject in Hardenberg wordt het bereikt door een in de vleugels geïntegreerd espagnolet. Deze is onzichtbaar vanaf de buitenzijde, dus ook esthetisch bijzonder fraai. Het betekent ook dat er niet langer meer een stalen rolluik achter een schuifdeur hoeft te worden gemonteerd.

Het is fijn als u een extra beveiligingslaag zoals een rolluik achterwege kunt laten. Dan:

 • Hoeft deze niet meer te worden ingetekend in het bouwkundig ontwerp
 • Hoeft deze niet meer samen te werken met de automatische deur
 • Heeft uw entree een strakker aanzien
 • U hebt geen montage en onderhoud meer op het stalen rolluik

En dat terwijl de hoogste veiligheid gegarandeerd blijft.
 

Toegangscontrole met automatische elektrische schuifdeur WK2

Bij het apothekerspand gaan toegangsverlening en toegangscontrole hand in hand. De automatische schuifdeur GEZE werkt samen met een ingenieus toegangscontrolesysteem Paxton 10. Combisensoren die hun impuls vanuit de toegangscontrole ontvangen, sturen de elektrische schuifdeuren aan.

De ondernemer kiest hiermee voor jarenlang gebruiksgemak en de voordelen van:

 • Paxton 10 als AVG-proof alternatief voor biometrische identificatie (de ondernemer wilde aanvankelijk toegangscontrole irisscan. Een irisscanner identificeert personen op basis van persoonskenmerken en wordt gezien als extra-veilig. De toepassing hiervan is echter aan tal van regels gebonden vanwege privacy redenen. Paxton10 is een veilig alternatief voor een irisscanner.
 • Digitaal sluitsysteem zonder software- en hardware-aanschaf
 • Optische verrijking van het pand
 • Geen sleuteluitgifte meer, vervanging of administratie van tags, pasjes, kaarten
 • Bediening via smartwatch, altijd en overal
 • Optimaal gebruiksgemak: geen druppels die gebruikers moeten aanbieden
 • Het gemak van camerabewaking, deurcontrole en een intercomsysteem in één applicatie
   

Hoe werkt Paxton10 voor gebruikers?

Lees verder in deze blog als u meer wilt weten.

Stijlvolle entree zonder zorgen
De toepassing van schuifdeurautomaten vereist vakmanschap waar veel disciplines bij elkaar komen: de deurfabrikant, de toegangscontrole, de aannemer, de installateur.

Als gecertificeerd specialist in inbraakwerend hang- en sluitwerk verzorgde Deurplus voor dit apothekerspand 3 GEZE Benelux schuifdeuren inclusief SKG-puien conform de EN16005 normering en NEN5087/5096. De plaatsing verliep probleemloos en volgens planning en gaf de apotheker niet de minste zorgen.
 

Dus voor automatische deuren bedrijven raadpleegt u Deurplus!

Deurplus, specialist in inbraakwerend hang- en sluitwerk, toegangscontrole, intercom en cctv

Aan toegangsverlening, toegangscontrole en beveiliging worden steeds hogere eisen gesteld. Tegelijkertijd wilt u hier niet elk moment mee belast zijn. Ook wilt u niet als eerste aanwezig hoeven te zijn of dagelijks een sluitronde uit te moeten voeren.

Gelukkig bestaan hier mooie oplossingen voor die ramen, deuren, toegangscontrole, intercomsystemen en cctv systemen bij elkaar brengen in stijlvolle, esthetisch fraaie deuroplossingen. Bel hiervoor eventjes naar Deurplus en wij tonen u referentieklanten. Zeker weten dat u enthousiast wordt!

Automatische schuifdeuren WK2 advies
Stelt u hoge eisen aan een stijlvolle entree, hoge inbraakwering en zorgeloos comfort van automatische schuifdeuren? We praten er graag met u over door. Ook over onderhoud automatische schuifdeuren.

Uiteraard is het mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Voor het beste advies komen we daarom graag bij u langs.

Bel naar telefoon 0341 271 050.

Graag tot ziens!

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu