54

Met RFID tag sleutelsystemen van Deurplus blijf je hackers voor

Begin mei schreef de Belgische krant Het Laatste Nieuws: Toegangsbadges in één minuut gekopieerd: dure beveiliging gebouwen valt in oogwenk te omzeilen.
 

De Belgische krant testte samen met een beveiligingsexpert 14 toegangsbadges en kon maar liefst 13 badges van onder meer politiecommissariaten, stadsdiensten en bedrijven klonen. Wie dat leest schrikt en stelt zichzelf direct de vraag: is mijn toegangscontrolesysteem met tag sleutel wel veilig?

Veel bedrijven, scholen, overheidsinstellingen en parkeervoorzieningen maken gebruik van een elektronisch toegangssysteem voor hun bouwkundige beveiliging, waarbij een tag, badge of pas de slagboom of de toegangsdeur opent via RFID.

Steeds vaker duiken RFID-kopieertoestellen op van over de grens die beloven alle kaarten te kunnen klonen. Echter, indien u over een digitaal sluitsysteem van Deurplus beschikt, bent u verzekerd van veilige en comfortabele toegang tot uw gebouw.

Digitale sluitsystemen met tag sleutel vallen niet te kopiëren

Deurplus biedt uitsluitend RFID-toegangssystemen aan met een hoog encryptie-niveau, waaronder Salto toegangscontrole. Tot dusver is het nog niemand gelukt deze systemen te hacken. Zo is de toegankelijkheid en veiligheid van bedrijven en instellingen te allen tijde gewaarborgd.

Sluitsystemen met tag sleutel passend op de situatie

De vraag is natuurlijk of iedereen gebaat is met toegangscontrole oplossingen met de hoogst mogelijke versleuteling van gegevens.

Deurplus bekijkt altijd elke situatie apart en adviseert u conform uw wensen. Zo kan het gewenst zijn om buitendeuren van een toegangssysteem te voorzien met hoge encryptie, en de binnendeuren met toegangscontrole met een andere versleuteling, zoals Paxton die aanbiedt.

Ons advies is compleet en op maat. Wij verzorgen totaaloplossingen voor uw deur, van hang- en sluitwerk, intercomsystemen tot toegangscontrole met camera en kiezen het beste van alle merken. Inclusief montage en onderhoud.

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313