Blog

Mechanische deur in de zorg – sluit dat nog wel aan?
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Maar zo simpel als dit is voor vitale mensen, kan dit bij het ouder worden een moeilijke handeling zijn. Bij een woonzorg voorziening in Overijssel brengt Deurplus advies uit over een levensloopbestendig toegangssysteem met meer comfort voor bewoners.

Bij deze klant kan dat met geringe inzet van middelen gerealiseerd worden. Klant blij. Wij blij. Bouwkundige beveiliging met meer veiligheid, controle en comfort?

Dat wil iedereen natuurlijk.

Bel vrijblijvend naar telefoon 0341 271 050.
 

Van mechanisch naar elektrisch binnen een dag

Onlangs verzorgden we elektrisch bedienbare deuren in een pand met zorgwoningen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Binnen een dag. In dit gebouw zijn zowel mechanische als elektrische deuren.

Op een dag neemt een rolstoel gebonden bewoner zijn intrek. Voor hem is het onmogelijk om deuren met de hand te bedienen. Maar zijn zelfstandigheid moet zoveel mogelijk gestimuleerd blijven. Adviseur Deurplus weet het slim en snel op te lossen.

Wij plaatsen een elektrische aandrijving zodat de deur waar het noodzakelijk is, elektrisch wordt. Dit hoeft natuurlijk niet in het hele complex, dat spreekt voor zich.

Dit levert toegangscomfort op voor bewoners op plekken waar het noodzakelijk is. En ze behouden zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven.

Kijk.

Dat is een deurtechniekenspecialist die met u mee denkt. Dit kenmerkt ons al 25 jaar en maakt ons tot een plezierige partner. Gericht op de relatie, niet op kortetermijn gewin.
 

Deurplus: automatische deuren, toegangscontrole, intercom en cctv

Er zijn:

Wie beziet dit als een compleet toegangssysteem en laat de beste merken samenwerken?

Deurplus verstaat de kunst om deze werelden bij elkaar te brengen in toegangssystemen die veilig zijn, comfortabel en gecontroleerd.

Dan wordt u dus nooit meer van het ene adres naar het andere gestuurd bij een storing of een vraag.

Via ons landelijke storingsnummer 0800-1071 ontzorgen wij facilitair managers door het hele land. Wanneer een deurstoring urgent is zijn wij binnen 3 uur ter plaatse! En dankzij onze meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) hebben facilitaire zaken en de controller altijd up to date inzicht in actuele en verwachte kosten. Dat scheelt u veel zorgen.
 

Mechanische deur in de zorg: ontvang nu offerte

Wilt u ook meer comfort voor bewoners, maar dan wel op een slimme manier gerealiseerd?

E-mail naar info@deurplus.com en wij adviseren vrijblijvend.

Mechanische deur in de zorg elektrisch maken? Deurplus doet het binnen een dag. Uiteraard is het mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Voor een check en het beste advies komen we daarom graag bij u langs.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu