Blog

Levensloopbestendig sluitplan voor flats – start vandaag nog en gefaseerd
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 16-09-2022

Vraag Deurplus, adviseur voor levensloopbestendig inbraakwerend hang- en sluitwerk voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. We hebben ervaring met het gefaseerd vernieuwen van sluitsystemen. Ook in combinatie met toegangscontrole en intercomsystemen.

Bel 0341 271050.

E-mail naar info@deurplus.com en zorg dat u wordt teruggebeld.
 

Van levensloopbestendig sluitplan in de entree naar compleet pand

Wilt u af van mechanische sleutels, maar niet van de een op de andere dag? Dat kan uitstekend. U kunt uw bestaande entree moderniseren. Dat kunt u doen met:

  • Elektrische meerpuntssluiting (veilig volgens de normen van het Politie Keurmerk, comfortabel in gebruik
  • Deurautomaat die de deur aanstuurt, dus geen duw- of trekkracht
  • Pasje of druppel als sleutel, dus geen gedoe meer met cilinders vervangen
  • Wandlezers, dus comfortabel binnenkomen

Zo wordt het voor bewoners makkelijker om binnen te komen en voor inbrekers moeilijker.

Tegelijkertijd geeft u uw pand een facelift. Een modern digitaal sluitsysteem geeft uw entree direct meer stijl en geeft uw pand, huis of complex ook in euro’s meerwaarde.

Hoe langer bewoners thuis willen blijven wonen, des te meer is een levensloopbestendig huis nodig en de entree comfortabel en veilig. Een modern digitaal sleutelbeheersysteem past binnen de eisen levensloopbestendig wonen.

Bijna dagelijks hebben we hier mee te maken bij wooncorporaties, verenigingen van eigenaren (VVE’s) en zorgpartijen door het hele land.
 

Sleutels woningen vervangen door pasjes of tags

Wanneer uw entree vernieuwd is kunt u gefaseerd overstappen op pasjes of tags voor de woningen van uw bewoners. Hierin vervullen we nagenoeg al uw wensen. Wilt u deze renovatie bijvoorbeeld over langere tijd uitsmeren, geen enkel probleem.

Uiteindelijk zal een digitaal sleutelsysteem iedereen veel veiligheid geven. Denkt u eens in hoe gemakkelijk u sleutels omruilt bij een bewonerswissel. De pas programmeert u met een uitcheckdatum waarop de pas niet meer actief is.

Nieuwe bewoners ontvangen een tag met een inchecktijd, vanaf dat moment kunnen ze hun woning in. U hoeft daar niets meer aan te doen.

Zelfs al zou iemand een pas niet inleveren, dan is er nog niks aan de hand. Als dat geen zorgeloos sleutelbeheer is?
 

Levensloopbestendig sluitsysteem kopen

Wilt u gefaseerd een modern toegangssysteem invoeren? Deurplus biedt de beste merken, montage door eigen adviseurs en snelle service door het hele land. Ook zijn wij uw adviseur voor toegangscontrole, intercomsystemen en cctv camerasystemen.

Vraag om advies over levensloopbestendig wonen. Het zou mogelijk zijn dat de toepassing in uw specifieke situatie net wat anders is dan u zou denken. Voor de beste raad rijden we graag eventjes bij u in de straat.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu