Blog

Levenslange service op deurtechniek en één aanspreekpunt
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

BPZ is onze partner die conceptmatig deuren, kozijnen, hang- en sluitwerk en beglazing aan aannemers in zowel de utiliteitsbouwmarkt als de seriematige woningbouwmarkt levert. Ons partnership biedt drie voordelen:

  1. De eindgebruiker heeft 1 aanspreekpunt in geval van storing, uitbreiding etc.
  2. De eindgebruiker kan een leven lang terugvallen op onderhoud en service op ramen en deuren middels een servicecontract
  3. De aannemer heeft geen zorgen meer over specialistische raam- en deurtechnieken en alle eisen die hieraan gesteld worden. Zelfs al moet de installatie kogelwerend en geluidswerend zijn.

Hierdoor ontstaat een win-win situatie met alleen maar voordelen voor zowel de bouwer als de klant. Onze aanpak is compleet, vakkundig, conform alle normen (AVG) en gericht op de lange termijn.
 

Complete deuroplossingen, onderhoud en service

Bij een van de bedrijven waar BPZ en Deurplus samen een deurenproject hebben opgeleverd, zorgde de aannemer voor de bouwkundige ruimte, BPZ vulde het in met inbraakwerende deuren en Deurplus monteerde de elektronische onderdelen. Dit omvatte een Salto digitaal sluitsysteem met toegangscontrole en automatische draai- en schuifdeuren. De klant is verzekerd van klasse A producten en 6 jaar garantie op mechanische onderdelen. Ook is aan alle eisen met betrekking tot inbraakveiligheid, brandveiligheid, panieksituaties en de wensen van de klant voldaan. Nu de bouw is opgeleverd, zorgt Deurplus met een servicecontract binnen en buiten de garantie voor alle service, uitbreidingen en meerjarenonderhoud. Zo blijft het sluitsysteem bij deze klant een duurzaam werkend geheel en is de klant een leven lang ontzorgd!

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu