Blog

Intercom systeem flat vervangen in 1 dag zonder nieuwe kabels
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Gun uw bewoners meer comfort en veilig wonen en raadpleeg Deurplus. De specialist in intercomsystemen in flats, appartementencomplexen en woonzorgvoorzieningen. Heb op korte termijn een plezierig, informeel en vrijblijvend adviesgesprek over intercom vervangen in 1 dag. Voor een gesprek hebben we helaas wel uw contact gegevens nodig. Hopelijk vindt u het niet bezwaarlijk om deze achter te laten? Laat uw contact gegevens achter. Het invullen van het formulier duurt misschien een minuutje. Bellen mag ook naar telefoon 0341 271 050. We begrijpen natuurlijk dat u nieuwsgierig bent naar onze oplossingen voor bouwkundige beveiliging. We laten u niet lang wachten hoor! We reageren snel.
 

Van spraak naar video intercom systeem flat in 1 dag

Geen enkele beheerder of vve wil er meer op gokken dat er ongenode gasten met bezoekers mee de entree binnenglippen. Of dat de pakketbezorger helemaal geen bezorger blijkt te zijn maar…u mag het zelf invullen. En dus wilt u graag kunnen zien wie aanbelt. Maar als beheerder of vve weerhoudt de aanschaf van een video intercom systeem flat u misschien uit vrees dat u bekabeling moet vervangen. Dat hoeft in de meeste gevallen niet! Wist u dat een intercom systeem flat met een 2draads-bus verbinding kan vervangen worden door een videofoon? Met onze oplossingen stapt u eenvoudig over van spraak naar beeld met geluid. Dit zijn de voordelen van intercom systeem flat vervangen:

  • Beperkte investeringen in hardware
  • Zonder aanschafkosten kabels
  • Zonder arbeidskosten kabels vervangen
  • Zonder dagen van puinhoop, oponthoud en overlast voor uw bewoners

Nu bent u natuurlijk geïnteresseerd. We vertellen u graag meer over intercom vervangen in 1 dag.
 

Intercom systeem flat advies, montage en onderhoud

Beheert u een gebouw met meerdere woningen, appartementen of een flat? Dan hebt u iemand nodig die met u meedenkt over duurzame oplossingen voor toegangsbeheer. Deurplus opereert al jaren door heel Nederland in kleinschalige woonvoorzieningen tot grootschalige wooncomplexen met intercomsystemen voor flats, toegangscontrole en inbraakwerend hang- en sluitwerk. Van advies, montage tot onderhoud. Deurplus is merk-onafhankelijk. Bezoek onze website en lees meer over deurintercom vervangen. Het is mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. We adviseren u professioneel en op maat over intercom systeem vve. Uiteraard zijn onze oplossingen gecertificeerd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen en dragen ze het Woonkeurmerk.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu