Blog

Intercom flat - entree upgraden doe je zo! 4 tips
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

De 4 tips in deze blog helpen u alvast op weg naar een stijlvolle entree voor de toekomst.

Zorg voor een:

  1. Stijlvolle binnenkomst – renoveer uw entree met een nieuwe intercom flat
  2. Comfortabele entree – denk aan ouderen en minder validen
  3. Gebruiksvriendelijke toegang – investeer in digitaal sluitsysteem
  4. Overzichtelijke, veilige situatie – zorg voor cameratoezicht

Deurplus is uw adviseur voor deuren en intercoms. Onze adviezen zijn deskundig en onderbouwd. Het is ons dagelijks werk.
 

Stijlvolle binnenkomst – renoveer uw entree met een nieuwe intercom flat

Rijen beldrukkers met namen van woningeigenaren daarachter vermeld ogen al snel rommelig, vertroebeld en inconsistent. De ene persoon heeft geprinte kaartjes, de andere handgeschreven. Bij sommige bewoners staat er al helemaal geen naam. 
Met een nieuwe intercom bent u in een keer af van alle beldrukkers. U gebruikt voortaan een digitaal paneel. Strak en plat aan de wand gemonteerd is dit een stijlvolle toevoeging van de entree. Het voordeel van een digitaal paneel is ook dat het klein is en onopvallend. Het geeft een rustiger beeld. Veel netter! Een nieuw intercom systeem met digitaal paneel heeft nog een ander voordeel. U kunt deze intercom beter up to date houden bij wisselingen van bewoners. Ook heeft een digitaal paneel niet het nadeel van roestende beldrukkers.
 

Hoe werkt een intercom flat met digitaal paneel?

De werking van een digitaal paneel is simpel en voor de hand liggend. Bezoekers en bezorgers kunnen op twee manieren zoeken. Ze tikken het huisnummer in. Of ze zoeken op naam en bellen vervolgens aan. Dit gaat veel sneller dan dat je de naam van een persoon tussen de rijen beldrukkers moet zien op te sporen. Moderne intercom systemen hebben nog een voordeel, namelijk dat u de intercom kunt doorschakelen naar mobiel wanneer u niet thuis bent. Zo weet u altijd wie er voor de deur staat!
 

Comfortabele entree – denk aan ouderen en minder validen

Een entree met enkele deur is allang niet meer toereikend voor bewoners die hun leven lang een appartement willen bewonen. Want hoe manoeuvreren zij naar binnen met een rollator terwijl zij ook nog de deur moeten open duwen? Geef uw entree een hernieuwde uitstraling met automatische schuifdeuren! Dan maakt u het iedereen veel makkelijker om het pand binnen te komen. Deurplus levert uw automatische deuren en zorgt ook nog eens voor jarenlang onderhoud. Gebruiksvriendelijke toegang – investeer in digitaal sluitplan. Maken uw bewoners nog steeds gebruik van huissleutels voor algemene deuren? Dan hoeven we u als gebouwbeheerder niet te vertellen welke rompslomp het is wanneer sleutels zoekraken. We adviseren u graag over onze digitale sluitsystemen met kaart, pas, druppel, tag of key. Hiermee voorkomt u dat sleutels in verkeerde handen vallen. Zodra een pas kwijt is, inactiveert u deze pas. Dat betekent dus ook dat u bij zoekgeraakte sleutels niet alle sloten hoeft te vervangen. Een nieuwe pas volstaat, en dat is veel voordeliger. Sommige intercoms hebben als extra functionaliteit een uitbreiding naar deur openen op afstand (bij niet thuis) of toegangsverlening via app, bijvoorbeeld wanneer thuiszorgmedewerkers een sleutel nodig zouden hebben. Dit lost u op met een smartphone als sleutel.
 

Overzichtelijke, veilige situatie – zorg voor cameratoezicht

De aanschaf van een camera hoeft geen grote investering te zijn. U hebt er direct gemak van. Cameratoezicht heeft een preventieve werking voor inbrekers en vandalen. Zou u dit willen combineren met een intercom systeem, dan geeft u uw bewoners het extra gemak dat zij hun bezoekers in beeld hebben alvorens ze de deur openen. We verzorgen graag camerabeveiliging in de entree van uw appartementencomplex en staan garant voor professionele montage.
 

Wie is Deurplus, meer dan alleen intercom systeem appartementen

Kent u ons van inbraakwerend hang- en sluitwerk? Heel goed. Deurplus verzorgt ook cctv camerasystemen, toegangscontrole en intercomsystemen. Wij bieden alle bekende merken toegangssystemen aan, onder meer van Salto, Paxton en iLoq. Lees meer over ons op onze website. Service en onderhoud vormen de pijlers van een langdurige relatie met onze klanten. Ervaar ook hoe fijn dat bij ons geregeld is.
 

Intercom flat – geef uw pand een moderne uitstraling met Deurplus!

Oogt de entree van uw appartementencomplex rommelig? Dit doet afbreuk aan de waarde van de woningen. Het zou voor iedereen beter zijn wanneer de entree stijlvol wordt verbouwd, onder meer met een nieuwe intercom appartementen. Uw bewoners hebben er meer plezier van en hun appartementen blijven waardevast.

Intercom flat vervangen? Laat ons eens vrijblijvend meekijken.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu