Blog

Hoe rekent u af met tocht, lawaai, kou? Deuren met sluiswerking binnen 1 dag
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 15-09-2022

U denkt misschien dat dat een grote verbouwing is. Een compleet nieuwe pui? Nieuwe deuren? Enorme investering?

Valt mee.

Deurplus is uw adviseur en plaatst automatische deuren met een sluisfunctie binnen een dag, inclusief digitaal sluitsysteem. Bel naar telefoon 0341-271 050 voor deuren met een sluis of laat uw gegevens achter via het Contact formulier.
 

Sluiswerking deuren aanbrengen in bestaande situatie: elk deurmerk

Deurplus is een merkonafhankelijk leverancier van A-merk deursystemen en deurautomaten. Onze kracht is dat we op elke bestaande deurautomaat een sluisfunctie kunnen realiseren. U bent hierbij niet gebonden aan een fabrikant of leverancier. 
Wat uw bestaande situatie ook is en of u nu Kone, Assa Abbloy of iets anders hebt, u hoeft geen deurautomaat te kiezen van het merk dat u al gemonteerd hebt. We adviseren u altijd wat het beste is, toegesneden op uw wensen, situatie en bouwkundige beveiliging. Ook als dat van een andere leverancier zou zijn.
 

Plaatsen deursluizen in elke deursituatie

Ook de situatie in uw pand roept voor ons geen belemmeringen op. Een bestaande schuifdeur kunnen we met een sluis verbinden aan een nieuwe draaideur. Zou het beter zijn om een nieuwe schuifdeur te plaatsen, dan is dat net zo goed mogelijk. Wist u trouwens dat we een eigen productielijn hebben voor schuifdeuren?
 

Sluisfunctie schuifdeur bij wooncorporatie in Deventer

Een wooncorporatie in Deventer kwam bij ons met de vraag of van hun entree een hal gemaakt kon worden. Zij hadden al een Kone draaideur gemonteerd. Gezien hun wensen bleek een uitbreiding met een schuifdeur voor deze klant de beste optie. Op de bestaande deurautomaat brachten we een sluisfunctie aan. Kone werd gecombineerd met een Geze EC Drive en het loopt perfect.
 

Wanneer automatische deuren met sluiswerking? De voordelen

Wat zijn de voordelen van een sluis?

  • In de winter houdt u de warmte binnen, in de zomer de warmte buiten
  • U wilt de entree verbreden om in- en uitgaande bezoekers elkaar zonder gedrang te laten passeren. Een sluis is dan ideaal
  • Naast de entree is een ontmoetingsplek c.q. zithoek voor ouderen. Deuren met sluisfunctie zorgen ervoor dat je niet op de tocht zit
  • U minimaliseert lawaai. Dit kan nodig zijn bij bijvoorbeeld een wooncomplex aan een drukke weg

In alle gevallen is een sluis comfortabel. Uiteraard wordt ook aan brandveiligheid gedacht bij montage.
 

Sluisfunctie binnen een dag hoe wordt u maximaal ontzorgd?

Binnen een dag een compleet nieuwe entree? In veel gevallen is dit realiseerbaar. We maken zoveel mogelijk van tevoren zodat u tijdens montage geheel ontzorgd wordt. Schuifdeuren bijvoorbeeld hebben we compleet in eigen productie zonder tussenkomst van anderen. Ze zijn verkrijgbaar in elke RAL kleur zodat de kleuren volledig aansluiten op uw pand. Het coaten in de door u gewenste kleur is het enige dat we uit handen geven.
Zo waarborgen we stipte uitvoering van uw wensen en kunnen we het meest efficiënt werken. Juist ook in een platte organisatie zoals Deurplus waarin de lijntjes kort zijn, is onze afstemming frequent en secuur.

Het komt de kwaliteit van ons werk nog meer ten goede.
 

Sluiswerking deuren binnen een dag met Deurplus

Wilt u ook:

  • een energiezuiniger pand;
  • minder gedrang van in- en uitgaande bezoekers;
  • geen tocht meer;
  • lawaai van buiten terugdringen?

Schakel vandaag nog met Deurplus, adviseur voor gebruikersvriendelijke, veilige en stabiele toegangssystemen. Onze automatische draai- en schuifdeuren, toegangscontrolesystemen (onder meer Salto, Paxton, iLoq, Aperio, Smartair, Dormakaba, simons@voss, Intratone, Easysecure, Dom) en intercoms zijn geplaatst door heel Nederland.

Van klein kantoor, appartementencomplex, huisartsenpraktijk tot uitgaansgelegenheden met veel bezoekersstromen. Onze eigen monteurs garanderen snel en secuur onderhoud en service op diverse merken en type installaties.

Het is mogelijk dat de toepassing in uw situatie toch anders is. Voor het beste advies komen we graag bij u langs. Dit is geheel vrijblijvend.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu