Blog

Hebt u actueel en online inzicht in de (verwachte) kosten van alle deurtechnieken?
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

U:

 • Draagt zorg voor het pand inclusief alle deurinstallaties
 • U moet alle deursystemen beheren binnen budget
 • U neemt beslissingen ten aanzien van vervangingen of investeringen

Hiervoor hebt u informatie nodig. Maar hebt u makkelijk toegang tot actuele data?

Daarom maakt Deurplus uw meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) inzichtelijk via Power BI. Zo kunt u betere besluiten nemen en hebt u meer controle over de kosten van alle technieken in en rondom de deur.

Ook kunt u via deze tool de status bijhouden van alle onderhouds- en serviceafspraken die in uw Service Level Agreement (SLA) zijn vastgelegd. Op deze manier maken we onze werkwijze nog transparanter dan u van ons al gewend was.

Ja, ik wil ook altijd en overal inzicht in de kosten van mijn:

Bel naar telefoon 0341 – 271 050 voor een vrijblijvende afspraak.
 

Deurtechnieken MJOP (Meerjarenonderhoudsplanning) NU inzichtelijk via Microsoft Power BI

Microsoft Power BI, onze business intelligence tool, maakt onderhoud en beheer van uw toegangssysteem inzichtelijker. Wat zijn de voordelen?

Met de inzet van Power BI is uw MJOP altijd:

 • Compleet
 • Actueel
 • Helder dankzij grafische weergaves in dashboards
 • Accuraat
 • Deelbaar met anderen
 • Altijd en overal online benaderbaar

Blijf overzicht houden van de technische staat van uw installatie, onderhoudskosten, storingen en vervangingskosten met Power BI.

Compleet overzicht van kosten deurinstallaties
Deurplus maakt uw meerjarenonderhoudsplanning makkelijker en beter. Dankzij Microsoft Power BI worden alle gegevens van uw deursystemen vanuit onze diverse gegevensbronnen ontsloten en met elkaar gekoppeld zoals:

 • Werkbonnen
 • Storingshistorie
 • Staat van uw deurinstallatie en beoordeling (van matig tot en met goed)
 • Jaarlijkse onderhouds- en servicekosten
 • Jaarlijkse vervangingskosten

Met slimme technologie zorgt Deurplus ervoor dat u toegang hebt tot automatische, visuele overzichten met real-time informatie. Alles in één oogopslag gepresenteerd in heldere dashboards.

Zo stuurt u sneller bij en hebt u meer grip op kosten.

Ja, ik wil ook een compleet beeld van de kosten van mijn deurinstallatie (automatische deuren en digitaal sluitsysteem). Bel naar 0341 271 050.
 

Actueel overzicht van kosten deurinstallaties

U wilt niet wachten tot morgen, u wilt vandaag, zeg nu, weten hoe het er voor staat met uw automatische deuren. Hiervoor wordt uw MJOP actueel en automatisch bijgehouden en bijgewerkt dankzij onze tool Power BI.

Voorbeeld:
Staat een monteur aan de deur van een van uw panden en wordt hier een storing verholpen? De status wordt door de monteur met een iPad direct bijgewerkt. In één oogopslag hebt u alle gegevens van deze deur in beeld:

 • Aard van de storing
 • Verrichte werkzaamheden
 • Onderhoudskosten
 • Technische leeftijd
 • Voorzieningen om de deur te vervangen

U loopt dus nooit meer achter de feiten aan.

Ook kunt u een check doen wat de status is van een opdracht. Wanneer Deurplus toezegt om een reparatie uit te voeren binnen de gestelde tijd, ook al is dit buiten uw locatie, traceer online hoe ver we zijn gevorderd.
 

Helder dankzij grafische informatie in dashboards

De hoeveelheid informatie die verzameld wordt over uw deurinstallaties is het probleem niet….maar data betekent nog niet dat u deze informatie ook daadwerkelijk kunt gebruiken.

Wat hebt u aan Excel spreadsheets met rijen en kollommen en eindeloze reeksen getallen en scores? Dan hebt u nog geen inzicht en overzicht. Bijvoorbeeld welke deuren gemiddeld meer storingen melden dan andere deuren.

Met onze moderne software maken wij meerjarenonderhoudsplanning zo makkelijk zoals het nog nooit geweest is. Data vanuit diverse gegevensbronnen en databases wordt toegankelijk gemaakt in heldere informatie.

U hebt één overzicht van gemiddeldes, afwijkingen en trends. En daar kunnen wij en u mee aan de gang. Waarom storen bepaalde deuren vaker dan gemiddeld? Zit het probleem in de installatie? Of heeft het te maken met foutief gebruik?

Kortom, dankzij MJOP via Power BI bent u meer efficiënt en in control.
 

Accuraat dankzij automatische gegevensverwerking

Informatie over de staat van uw deuren wordt automatisch verwerkt via Power BI.

U loopt dus nooit het risico op foutieve informatie door handmatige rapportages.

Geen tijdrovende, handmatige overzichten in Excel meer die op het moment van verschijnen al weer verouderd zijn. En u bent niet meer afhankelijk van anderen die deze rapporten voor u maken.
 

Delen van gegevens met anderen

Wilt u een beslissing nemen over uw bouwkundige beveiliging en neemt u deze niet alleen? Met Microsoft Power BI deelt u uw gegevens snel en makkelijk. Zonder dat het u tijd en energie kost.
 

Voorbeeld deurtechnieken MJOP

Stel, uw financieel manager reserveert voor dit jaar nog extra budget voor een investering in deuren.

Met 1 druk op de knop kunt u een overzicht genereren van de deuren waarvan 90% van de technische levensduur verstreken is. Dit deelt u vervolgens makkelijk en snel met uw manager zodat een beslissing genomen kan worden.
 

Altijd en overal online benaderbaar

Het gemak van MJOP is dat u vanaf elke locatie kunt werken, uiteraard voorzien van internet. Welk pand u ook beheert, u hebt altijd en overal toegang tot actuele onderhoudsgegevens van deuren. Dat maakt onderhoudsbeheer ook nog eens heel makkelijk.
 

Zelf aan de slag met MJOP

Ideaal, u of een van uw medewerkers kan ook zelf met MJOP aan de gang.

Wilt u een rapport genereren, of een weergave van slechts een deel van een periode? Met Power BI is dit mogelijk. De tool is intuïtief en het gebruik ervan is eenvoudig aan te leren.
 

Deurtechnieken MJOP: krijg nu overzicht

Wilt u ook de investeringen in alle technieken rondom de deur zichtbaar maken in handige overzichten? Ga niet zelf aan de gang maar laat Power BI het werk voor u doen. Snel, accuraat en compleet.

Deurplus is er voor alle technieken in en rondom de deur en voor langetermijnplanning. Wij zetten in op duurzame relaties. Uiteindelijk bent u dan het voordeligst uit. Wij werken landelijk en verzorgen uitsluitend A-merken zoals onder meer SaltoPaxton en iLOQ.

Deurplus bedient alle sectoren, van wooncorporaties, zorginstellingen tot grote productiebedrijven. 

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu