54

Geen onverwachte bezoekers meer in machinefabriek

Een machinefabriek in Hardenberg heeft rondom zijn bedrijfshal zes buitendeuren van binnen vergrendeld met een draaiknop.

Men vergeet daar steevast de deur achter zich dicht te draaien en zo zijn er al eens mensen boven op kantoor beland die daar niet zouden mogen komen. Gewoon omdat ze vrij naar binnen konden lopen.
Dit bedrijf was dus op zoek naar een ander sluitsysteem dat hen meer veiligheid zou verschaffen. Daarnaast is momenteel een nieuwe bedrijfshal in aanbouw waar een digitaal sluitsysteem van Salto gebruikt zal gaan worden. De bedrijfsleiding wil graag het bestaande pand ook uitrusten met een digitaal sleutelbeheersysteem. Deurplus heeft een mooie oplossing geadviseerd met zelfvergrendelende sloten met Salto beslag op de buitendeuren. Medewerkers gaan voortaan sleutelloos, maar met een persoonlijke tag, naar binnen. Achter hen valt de deur direct weer in het slot zodat deze ingang niet toegankelijk is voor onbevoegden. Meer veiligheid, meer comfort, en geen zorgen meer dankzij Deurplus!

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313