Blog

Elektronische sleutels besparen de huismeester een hoop narigheid
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Hij draagt zorg voor sleutels voor alle studenten, repareert her en der een bel, smeert een piepende deur en hij houdt een overzicht bij van sleutels en in welke handen ze zijn.

Studenten raken hun sleutels natuurlijk wel eens kwijt. Dan komt de huismeester met zijn loper zodat de student toch zijn woning in kan. Ondertussen bestelt deze sleutelbewaarder een nieuw slot met bijbehorende sleutels en rekent dit af met de student.

Best een gedoe.

Laat u adviseren hoe dit efficiënter kan. Bel telefoon 0341 271 050.
 

De voordelen van een digitaal sleutelbeheersysteem

Het pand is in handen van een aantal eigenaren. Een deel van hen wil het pand moderniseren, maar anderen willen alles bij het oude houden. Deurplus wordt om advies gevraagd en rekent de voordelen van een digitaal sluitplan voor:

  • Op de uren van de huismeester kan bespaard worden
  • Er hoeft geen geld meer te worden gestoken in de aanschaf van nieuwe sleutels en het vervangen van sloten

De langetermijnvoordelen zijn evident. Alle eigenaren zijn het er over eens: modernisering is het meest voordelig.

Adviseur Deurplus gaat in het studentenpand aan de slag met haar team van vakkundige monteurs. Het project bestaat uit drie onderdelen die met elkaar geïntegreerd worden in een veilig, gecontroleerd en comfortabel digitaal sluitsysteem.
 

Deur openen op afstand

Het gedateerde audio-intercomsysteem met spraak/luister-verbinding wordt vervangen door een video intercomsysteem. Zo neemt de veiligheid van de bewoners toe want zij hoeven voortaan geen enkel risico meer te nemen voor wie zij de deur openen.
 

Cctv camerasysteem

Een cctv camerasysteem wordt geplaatst zodat de huismeester eventueel ook vanuit huis de videobeelden in de gaten kan houden.
 

Digitaal sluitsysteem

Alle sloten worden vervangen door digitale sloten met elektronische sleutels.  
 

Pas kwijt? Blokkeren
Voortaan wordt een pas simpelweg geblokkeerd wanneer een student zijn pas kwijt is. Binnen een paar minuten kan de huismeester voor hem een nieuwe tag aanmaken en heeft de student weer toegang tot zijn huis.

Er hoeven geen sloten meer te worden vervangen. Een kaart die in handen komt van iemand ‘op straat’ is niet meer actief. Dit systeem is dus ook veilig tegen inbraak.
 

Huur opgezegd? Blokkeer pas
Wanneer een student de huur beëindigt blokkeert de huismeester zijn pas. Dit kan per direct maar ook op termijn. De huismeester voert een einddatum in in het systeem en per die datum is de pas ongeldig.

Zo kunnen pasjes nooit meer gebruikt worden om achteraf nog een woning in te gaan.
 

Onderhoud en service
Na advies en installatie komt Deurplus jaarlijks langs voor onderhoud en service. Alle sloten worden nagekeken en batterijen worden vervangen. Is er een storing aan een deur, dan heeft de huismeester direct contact met de service-afdeling van Deurplus.

Zeer compleet ingerichte servicebussen staan klaar om storingen door heel Nederland te repareren, ook in Rotterdam. Het streven is om zoveel mogelijk reparaties in 1x te verhelpen en onnodige wachttijden op onderdelen te vermijden.

Dat is service waar je direct wat aan hebt.
 

Wie is Deurplus?
De kracht van Deurplus ligt in de beheersing van alle technieken rondom een deur.

Klanten worden nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Bij storingen bekijkt Deurplus alle facetten. Van digitale sleutel, slot, deurautomaat, toegangscontrole, intercom tot cctv, onze monteurs maken het probleem inzichtelijk en lossen het op.
 

Elektronische sleutels proberen?
Ziet u het gemak van een elektronisch sleutelsysteem? Elektronische sleutels rekenen af met alle sores die u kunt hebben rond de veiligheid van uw gebouw. Deurplus stelt samen met u een sleutelplan op met daarin alle deuren en gebruikers.

Wij adviseren u over welk digitaal toegangssysteem past bij uw wensen en budget. Samen met onze vakkundige monteurs verrichten wij professionele montage en komen we daarna regelmatig terug voor onderhoud.

Uiteraard is het mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Voor het beste advies komen we daarom graag bij u langs.

Voer een vrijblijvend gesprek, telefonisch of op locatie. Met één telefoontje naar 0341 271050 is dat geregeld.

Makkelijk toch?!

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu