Blog

Elektrisch motorslot? Renoveer uw bestaande deur binnen 1 dag
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 15-09-2022

U googelt op deurfabrikanten..
U informeert naar prijzen deuren…

En vervolgens weet u niet welke leverancier u het beste kunt kiezen.

Hebt u eigenlijk wel een nieuwe houten deur nodig?
Of kunt u uw deur upgraden?

Dit is het moment om Deurplus te bellen. Bel 0341 271 050 voor een afspraak.
Ik laat mij door een adviseur van elektrische sloten bij Deurplus terugbellen. Vul a.u.b. uw naam en telefoonnummer in op het Contact formulier.
 

Nieuwe deur of bestaande deur vernieuwen?

Bent u automatisch genoodzaakt tot een nieuwe elektrisch bedienbare deur wanneer u een elektrisch motorslot wilt?

Nee.

Althans, niet bij Deurplus. Als het niet nodig is besparen we u de aanschaf van een nieuwe deur. Het is altijd fijn als u zo’n investering nog even voor u uit kunt schuiven. Wij bedenken een oplossing op maat zodat uw deuren zo’n lang mogelijke levensduur hebben. Het is mogelijk dat de toepassing in uw situatie anders is dan beschreven. Daarom komen we altijd even langs om de bestaande situatie op te nemen.
 

Welk elektrisch motorslot kiest u?

Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseren we u over motorsloten. Samen met u bepalen we het gewenste niveau van:

  • Gebruiksgemak (duw- / trekfunctie)
  • Veiligheid (wel of geen kruk aan de buitenzijde)
  • Duurzaamheid (passend bij gebruikersfrequentie)
  • Smaloplossing of breedstijloplossing in combinatie met een digitaal sluitsysteem, deurautomaat

Met elektrische sloten bestaat de mogelijkheid om zowel de toegang als de uitgang elektrisch te regelen. U stuurt dit aan met bijvoorbeeld een toegangscontrolesysteem, een handzender of afstandsbediening. Een deurkruk is hierdoor overbodig, wat deze oplossing ook een virusvrije oplossing maakt. Mocht u toch ook handmatige opening wensen, dan kan uiteraard een deurkruk of paniekbalk gemonteerd worden. Deurplus levert alle bekende A-merken motorsloten. Onze sloten onderscheiden zich door hun:

  • ongeëvenaarde veiligheid (bijvoorbeeld bij stroomuitval blijft het slot van buitenaf altijd vergrendeld en van binnenuit blijft de vlucht- en paniekfunctie gewaarborgd waar noodzakelijk)
  • beveiliging
  • gebruiksgemak
  • perfect ontwerp

De gemotoriseerde sloten die Deurplus installeert garanderen de veiligheid van kleine bedrijven, grootschalige commerciële gebouwen en industriële complexen door het hele land.
 

Adviseur Deurplus wat doen we?

Deurplus verzorgt complete deursystemen, onafhankelijk van welk merk dan ook. Graag willen wij ook uw adviseur zijn voor een digitaal sluitsysteem. Deurplus levert en monteert nieuwe deuren, maar wij kunnen uw deur ook upgraden zodat u niet hoeft te investeren in een gloednieuwe deur. Ook verhelpen we elke storing elektrische deur.
 

Elektrisch motorslot deur en probleemloze montage binnen 1 dag

Van onze klanten horen we regelmatig dat onze montage zo snel en soepel verloopt. Dat klopt ook wel (maar het is natuurlijk altijd leuk om het terug te horen) want het ontzorgen van onze klanten is een essentieel onderdeel van onze montage.
Onze diensten zijn erop gericht om u zo min mogelijk overlast te bezorgen. Veel maken en monteren we al in onze productieruimte. Onze monteurs beschikken over compleet ingerichte servicebussen. Met een mobiele frees maken we enkel ter plaatse nog de doorboringen voor elektriciteit, we frezen de meerpuntssluiting in op uw deur en we bevestigen het motorslot. Zonder dat uw deur eruit hoeft wordt uw elektrische meerpuntsvergrendeling gemonteerd. Dus kunt u deze klus ook gerust tijdens de wintermaanden uitvoeren of bij hitte in de zomer.
 

Elektrisch motorslot op uw deur?

Bel Deurplus voor een deur met elektrisch motorslot. Nieuwe deur of montage op bestaande deur? Binnen 1 dag stapt u over van traditionele sleutels naar handige bedienbare elektrische motorsloten. Dat scheelt u de aanschaf van een nieuwe deur met alles erop en eraan.   

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu