54

Een digitaal sleutelbeheersysteem voor de hele wereld

Het mooie aan Salto software is, dat een sluitplan voor meerdere vestigingen gebruikt kan worden, ook voor kantoren in het buitenland. Daarnaast is centrale aansturing mogelijk.

 

Onze klant heeft vestigingen over de grens en wil de implementatie van een toegangscontrole systeem centraal regelen, met de mogelijkheid voor de landen om dit lokaal verder te regelen. Dit proces heeft Deurplus begeleid.
Salto toegangscontrole is bij de hoofdvestiging geïmplementeerd. Elke vestiging kan nu de software die de lokale toegangscontrole deuren aanstuurt, downloaden via een beschermde omgeving op het web en lokaal haar voorziening regelen. Het verlenen van toegangsrechten gebeurt decentraal, maar is centraal ook mogelijk.
Na de implementatie draait er een systeem dat qua functionaliteit voor onze klant ontworpen lijkt te zijn. Bovendien heeft de klant zorgeloos het implementatie traject aan ons uit handen kunnen geven, zoals de koppeling van deuren en deurcomponenten, zones en gebruikers. Wij doen het snel en geroutineerd. Het nieuwe digitale sluitplan voldoet aan alle wensen voor toegankelijkheid, controle en comfort van elke lokale vestiging!
Deurplus heeft jarenlange ervaring met de integratie van Saltobeslag met mechanische, elektromechanische, elektrische en elektronische sloten, pushbars, automatische schuif- en draaideuren en slagbomen. Als Salto Inspired Business Partner en Saltodealer is Deurplus het adres voor advies, selectie, montage en onderhoud van Salto toegangscontrole. 

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313