Blog

Draaideur vervangen in 1 dag – alle redenen om dat nu te doen
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Wilt u de entree van uw pand voorzien van een automatische deuropener? Valt dat snel te realiseren zonder al te veel oponthoud, overlast en rommel? Want u wilt tijdens de verbouwing het gebouw ook ’s nachts af kunnen sluiten om de veiligheid te kunnen garanderen. Deurplus is uw adviseur en installeert draaideuren in een dag. 

Bel gewoon eventjes naar telefoon 0341-271 050 voor automatische draaideuren.
Ja, ik wil liever teruggebeld worden. Ik laat mijn gegevens achter via het Contact formulier. Dat kan natuurlijk ook.
 

Draaideur vervangen – voordelen automatische deuren

Automatische draaideuren verhogen uw wooncomfort aanzienlijk. Uw gebruikers hoeven geen kracht meer te gebruiken om de deur te openen. Ook met een rolstoel of met rollator is het voor hen mogelijk om zelfstandig naar binnen te gaan. Dit valt te combineren met een toegangscontrolesysteem. Met een afstandsbediening kunnen gebruikers gemakkelijk deuren openen en sluiten.

Nog meer voordelen automatische draaideuren:

 • Efficiëntere doorstroom van bewoners en bezoekers
 • Beter klimaatbeheersing
 • Meer veiligheid. Een automatische draaideur sluit altijd zodat het voor onbevoegden lastiger wordt uw pand te betreden.

Kiest u voor draaideur vervangen in 1 dag, dan draagt dit bij aan de levensloopbestendigheid van een woning of een complex.
 

Draaideur toegangscontrole

Deurplus ontzorgt u volledig door zoveel mogelijk vóór te fabriceren zodat alleen het hoogst nodige tijdens de montage verricht wordt. We zorgen ervoor dat een nieuwe automatische deur nog dezelfde dag werkend opgeleverd wordt. Inclusief elektrisch motorslot en eventueel toegangscontrole. We bereiden de meerpuntssluiting voor, de frezing moeten we natuurlijk wel bij u ter plekke doen.
 

Draaideuren vervangen in 1 dag, de voordelen

Zoekt u naar automatische deuren bedrijven? Deurplus is onderscheidend in ontzorgen. Hierdoor:

 • Is uw deur tijdens installatie maximaal een dag buiten werking
 • Hebt u bijna geen hinder
 • Hebt u geen last van lege verpakkingsmaterialen die u moet afvoeren
 • Kunt u uw pand ’s nachts ook weer afsluiten

Met 1 dag verbetert u de toegankelijkheid van uw woon- of werkvoorziening, het comfort voor uw bewoners en hun veiligheid. We komen graag langs om u te adviseren voor maatwerkoplossingen.
 

Waarom draaideur vervangen?

Ook al doet uw draaideur het nog goed, toch heeft ook deze een levensduur van gemiddeld 12 tot 15 jaar. Daarna:

 • neemt de kans op storingen toe
 • zullen onderhoudskosten toenemen
 • wordt het lastiger om aan reserve-onderdelen te komen

Daarnaast zijn er nu nieuwe manieren waarmee u uw toegangssysteem veiliger, efficiënter, comfortabeler en gecontroleerde vorm kunt geven. Indien gewenst kunnen we het uitbreiden met toegangscontrole zodat uw bewoners voortaan zonder mechanische sleutel naar binnen gaan.

Toegangscontrole is erg gemakkelijk en het zal u ook veel kosten besparen. U hoeft nooit meer cilinders/sloten te vervangen wanneer sleutels zoek raken.

Denk ook aan andere gemakken:

 • Deur openen op afstand zodat huiseigenaren via hun smartphone een deur kunnen openen
 • Video intercom zodat bewoners bezoek in beeld hebben
 • Deur openen met app zodat thuiszorgmedewerkers zelfstandig naar binnen kunnen

Deze toegangssystemen maken het leven van bewoners eenvoudiger en hun woningen levensloopbestendig. Reden te meer voor een nieuwe installatie. Dat kan dus binnen 1 dag!

Het is mogelijk dat uw situatie verschilt van situaties beschreven in deze blog. Voor het beste advies komen we graag even bij u langs.
 

Hoe draaideuren vervangen?

Uiteraard nemen we alle tijd en rust om uw wensen te bespreken. Vervolgens komt een van onze monteurs om uw draaideur afmetingen vast te stellen.  Een belangrijke stap om probleemloze montage te kunnen garanderen. Voor (inbraakwerende) draaideuren met intercom of een van de bekende A-kwaliteit merken toegangscontrolesystemen zijn wij u ook graag van dienst.
 

Wie is Deurplus
Deurplus is specialist in gebruikersvriendelijke, veilige en stabiele toegangssystemen. Onze:

vindt u door heel Nederland. Met ons team van eigen monteurs garanderen we snel en secuur onderhoud en service op diverse merken en type installaties. De keus voor Deurplus is een veilige keus.
 

Draaideuren vervangen in 1 dag

Als facilitair manager maakt u vast graag nader kennis met ons. Graag adviseren we u welke automatische draaideuren, automatische schuifdeuren, intercomsystemen, toegangscontrole en cctv camerasystemen passend voor u zijn. Deurplus helpt u vandaag met oplossingen voor morgen.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu