Blog

Digitale video deurintercom – Deurplus haalt meer uit uw toegangssysteem
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Wij verbinden inbraakwerend hang- en sluitwerk, digitale video deurintercom, toegangscontrole en cctv systemen met elkaar in optimale oplossingen voor veiligheid, controle en comfort. Deurplus is uw adviseur in toegangssystemen voor instellingen, gebouwen, kantoren, productiebedrijven food en non food, appartementen, woningen en flats. Wij adviseren, installeren en onderhouden. Bel naar 0341-271 050 voor advies over digitale video deurintercom. Of, ik laat mijn naam en adresgegevens achter via het Contact formulier. Dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende verkenning van uw wensen.
 

Waarom voorkomt een enkel camerasysteem geen misdrijven?

Camerabewaking verschaft u beelden achteraf van wat zich heeft afgespeeld in de entree of bij een binnendeur van uw pand. Maar daar zit u niet alleen op te wachten. Onveilige situaties en misdrijven wilt u te allen tijde voorkomen. Deurplus kijkt hierbij verder dan uitsluitend een cctv camerasysteem. Met een combinatie van digitale video deurintercom, toegangscontrole en cctv verkleint u de kans op misdrijven pas echt. Deurplus brengt deze werelden bij elkaar in een maatwerk oplossing, toegesneden op uw wensen en situatie.

Scenario’s:

 • Een camerasysteem verhindert overvallers niet altijd om een woning binnen te dringen.
  Oplossing Deurplus: helpt u met toegangsverlening op afstand. Belt een overvaller aan en ziet u op de video deurintercom dat dit geen bekende van u is, dan doet u niet open. Zo blijft uw veiligheid gewaarborgd
   
 • Een camerasysteem verhindert inbrekers niet altijd om toe te slaan. Ze trekken een kous over hun hoofd, bellen aan, ontzetten de deur wanneer u weg bent en slaan hun slag.
  Oplossing Deurplus: nooit kan een inbreker meer denken dat u niet thuis bent want dankzij uw digitale video deurintercom gaat de bel altijd over. Waar ter wereld u ook bent
   
 • Een camerasysteem verhindert hangjeugd niet altijd om huis te houden in de entree van een flat. Ze hangen gewoon een doek over de camera.
  Oplossing Deurplus: Met een video deurintercom en camerasysteem sluit u de deur af voor onbevoegden. U opent alleen deuren voor bekenden.
   
 • Een camerasysteem verhindert personeelsleden niet om met gestolen sleutels kantoren in te gaan waar zij geen toegangsrechten hebben. Op de videobeelden kunt u niet zien dat het ontvreemde sleutels zijn en lijkt alles volkomen normaal.
  Oplossing Deurplus: video deurintercom met cctv systeem en toegangscontrole biedt dubbele verificatie. Nooit kan Piet met een gestolen pas van Jan een deur door want de camerabeelden laten haarfijn zien dat het niet Jan was die ’s avonds naar binnen ging maar Piet.
   
 • In uw flat maken bewoners nog gebruik van ouderwetse sleutels. Vandalisme en inbraak leiden ertoe dat extra bouwkundige beveiliging gewenst is. U denkt aan een camerasysteem. Camera’s in de parkeerkelder van de flat ter beveiliging van eigendommen en camera’s op elke galerij ter bescherming van de bewoners. Deze mensen willen echter geen camerasysteem in hun gang. Ze hechten veel te veel waarde aan hun privacy en niemand gaat het wat aan hoe laat en met wie zij thuiskomen. 
  Oplossing Deurplus: u hebt dus beveiliging in verschillende gradaties nodig. Een cctv systeem in de parkeerkelder en een veilig digitaal sluitsysteem dat de beheerder via een portaal kan beheren. Hier komt de expertise van Deurplus in beeld.


Wij verbinden camerasystemen, digitale video deurintercom en digitale sluitsystemen in een platform! De beheerder ziet wat er gebeurt in de kelder. Bewoners hebben hun bezoek in beeld, verlenen toegang op afstand maar hun handel en wandel wordt niet geregistreerd met videobewaking. Sloten hoeven nooit meer te worden vervangen want ze hebben geen sleutels meer maar pasjes. Kortom, Deurplus brengt de wereld van toegangsverlening, bewaking en beveiliging bij elkaar in oplossingen op maat, toegesneden op unieke situaties.
 

Hoe werkt digitale video deurintercom?

Digitale video deurintercom of gewoon video deurintercom is een intercom systeem met een video oog in de voordeur. Deurplus installeert uw intercomsysteem altijd video-voorbereid. Hiermee bedoelen we: met een buitenpost waar al een video-oog in verwerkt zit. Wilt u uw bewoners de keuze geven van:

 • Spreek/luister
 • Spreek/luister/beeld

Dan kan dat zonder dat u nog iets aan de installatie hoeft te veranderen. Dus ook met video-oog is een bewoner nooit gedwongen om video intercom te gebruiken. Gaat een van uw bewoners verhuizen? Dan hebben nieuwe bewoners de mogelijkheid om te kiezen tussen een spreek/luisterverbinding of een connectie met beeld zonder montagekosten. Een nieuw digitaal sluitplan kan geïntegreerd worden met een deurintercomsysteem en een camerasysteem. We zorgen dat toegangscontrole, toegangsverlening op afstand en bewaking elkaar vinden in een betrouwbare, veilige en stabiel toegangsomgeving. Eenvoudig te beheren voor facilitair managers, makkelijk in het gebruik voor bewoners.
 

Digitale video deurintercom kopen

Overweegt u digitale video deurintercom? Laat Deurplus u adviseren hoe u toegangsverlening en beveiliging effectiever tot stand brengt. We komen graag langs voor het beste advies. Het zou mogelijk kunnen zijn dat de toepassing in uw situatie verschilt. Ook dan adviseren we u graag over de beste opties.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu