Blog

Digitaal toegangssysteem cruciaal bij herbestemmen gebouwen
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Met een digitaal sluitsysteem investeert u in flexibiliteit voor de toekomst. Wilt u ooit andere panden betrekken, afstoten of een andere functie geven, dan zit u nooit met ingewikkelde verbouwingen.

Deurplus toont u graag alle mogelijkheden. Informeer vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking. Bel hiervoor eventjes naar telefoon 0341 271 050.
 

Een sleutelloos systeem geeft je alle ruimte voor opschalen, inkrimpen of aanpassen

Een mooi voorbeeld van een pand dat een andere bestemming krijgt, is één van de zorgconcepten van Gouden Hart (onderdeel van Korian Groep).

In het verleden waren er op een locatie in Nederland twee woongroepen en een hotel voor wonen en zorgen voor ouderen. In 2020 werden de activiteiten van het hotel beëindigd.

Besloten werd om hier een derde woongroep te realiseren, want hier was grote vraag naar. Er was alleen een moeilijkheid in de bouwkundige beveiliging, want de toegang tot de trappenhuizen vanuit het hotel was vrij.

Vergrendeld voor bewoners, toegankelijk voor de zorg, vrij bij brand
Echter, deze deuren moeten vergrendeld zijn voor bewoners en toegankelijk voor de zorg. Maar bij paniek/brand moeten de bewoners direct kunnen vluchten, dus moeten de deuren vrijgegeven worden.

Nu laat zich de waarde zien van een sleutelloos sluitsysteem van Salto. Veranderingen zijn eenvoudig te realiseren en het overzicht blijft glashelder.

Het Salto systeem werd uitgebreid om te voorkomen dat de cliënten in de trappenhuizen komen (in de hotelfunctie was dit niet relevant omdat dit geen dementen betrof). In combinatie met deurmagneten kunnen de deuren bij een brandmelding alsnog toegankelijk worden.

Zo werd een bouwkundige aanpassing verricht. Deurplus adviseerde en voorzag twee dubbele deuren van de trappenhuizen met deurmagneten. Deze worden aangestuurd door het Salto toegangscontrole systeem. De toegangscontrole software wordt aangepast met:

  • Twee nieuwe deuren van de trappenhuizen
  • Van alle gebruikers met permissie voor het trappenhuis worden de toegangsrechten bijgewerkt met deze twee nieuwe deuren
  • Het is niet nodig om nieuwe tags uit te reiken

Zo kan op een moderne manier toegang worden verleend zonder risico op een lek sleutelplan, zonder grote aanpassingen, maar ook met een moderne manier van flexibele toegangsverlening.
 

Deurplus, specialist in digitale sluitsystemen en meer

Deurplus is een specialist in duurzame deurtechnieken, waarbij dienstverlening aan de gebruiker centraal staat. Dit doen we door te investeren in een langetermijnrelatie en betrokken te blijven. Als kennisdragende partner willen we ook in de toekomst uw betrouwbare dienstverlener zijn.

Wij vinden het belangrijk om gezamenlijk met onze klanten toegangssystemen (Salto, PaxtoniLOQ) te creëren, te monteren en te onderhouden waar we met gepaste trots naar kunnen kijken.

Met onze oplossingsgerichte houding en expertise geven wij gedegen advies in heldere taal aan de klant. Hierbij nemen wij onze verantwoordelijkheid om alle vraagstukken over technieken in en rondom de deur op te lossen voor onze partners.

Deurplus is uw ingang voor een verwelkomende, betrouwbare en toegankelijke entree.
 

Digitaal toegangssysteem advies

Wilt u weten welke voordelen een digitaal toegangssysteem u oplevert? Maak kennis met adviseur Deurplus, ook als het gaat om nieuwe functies van uw pand. Wij spreken uw taal. Wij ontzorgen u compleet.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu