Blog

Digitaal sluitsysteem nú! Zorgpersoneel heeft echt geen tijd voor een sluitronde.
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 17-09-2022

Gelukkig zijn er digitale sluitsystemen die optimale veiligheid, controle en comfort van bewoners garanderen. Adviseur Deurplus ontzorgt een organisatie voor mensen met hersenletsel volledig met al haar deurtechnieken.

Vraag ook advies over uw bouwkundige beveiliging.

Bel of e-mail met Deurplus.

Uiteraard is het mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Voor een beter advies komen we daarom graag bij u langs.
 

De oplossing

De organisatie heeft woonzorglocaties en behandelcentra in midden en oost Nederland en richt zich op begeleid wonen en werken van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Voor al haar deurvoorzieningen heeft zij Deurplus geselecteerd als preferred supplier.

Deurplus levert:

Met een compleet service pakket neemt Deurplus alle zorg rondom service en onderhoud voor hen uit handen.


Veilig voor cliënten
De facilitair manager heeft geen ‘sleutelzorgen’ meer. Met zoveel deuren en gebruikers is het haast ondoenlijk om controle te houden over een veilig sleutelplan. Wie houdt bij in welke handen een sleutel is, of in welke handen een sleutel overgaat?

Met een elektronisch sluitsysteem zijn alle toegangsrechten per pas, per deur, per persoon en per tijdsvak centraal vastgelegd. De facilitair manager kan met een druk op de knop een pas blokkeren of toegangsrechten verlengen.


Comfort voor revaliderenden
Het sluitplan is niet alleen ultra veilig, aan comfort is ook gedacht. Varidoors en zorgplusdeuren voorzien in de behoefte om deuren gemakkelijk en licht te kunnen openen. Met name voor mensen die revalideren is dit uitermate gebruiksvriendelijk.


Gebouwbeheer onder controle
Ook de Service Level Agreement (SLA) die deze instantie met Deurplus heeft afgesproken ontzorgt facilitaire zaken volledig en staat garant voor:

  • Veilige en gebruiksvriendelijke werking van alle automatische deuren
  • Optimale staat van alle deuren gedurende de totale levensduur
  • Regelmatige controles die gevaarlijke situaties moeten voorkomen
  • Tijdig onderhoud conform de Europese en Nederlandse richtlijnen en normen
  • Inzetbaarheid van een volledig ingerichte servicebus die 7*24 uur paraat staat om direct ter plaatse storingen te kunnen verhelpen
  • Gecertificeerde servicemedewerkers die continue ter beschikking staan en getraind worden om goed van dienst te kunnen zijn en vakkundige hulp te bieden bij schade of storing
  • Inzicht in alle up – to – date onderhoudshistorie zodat facilitaire zaken, technisch medewerkers altijd weten welke storings- en onderhoudswerkzaamheden zijn verricht. Lees onze blog over Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)

Het resultaat is een gesmeerd lopende toegangsvoorziening waar zowel cliënten als medewerkers zorgeloos gebruik van maken.
 

Klaar voor de toekomst
De moderne entreevoorziening maakt deze organisatie voor hersenzorg klaar om mee te gaan met ontwikkelingen in de toekomst. Een aantal trends zijn hierbij van belang.
 

Groei aantal mensen met NAH
Het aantal mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) groeit, met name onder ouderen. De organisatie verwacht het aantal huisvestingsplekken uit te moeten breiden.

Een betrouwbaar, schaalbaar en flexibel sluitsysteem zoals Salto is essentieel om deze huisvestingsgroei te realiseren en controle te blijven houden over een uitbreidend aantal deuren en gebruikers. Zo is een digitaal sluitsysteem ook cruciaal bij het herbestemmen van gebouwen, lees onze blogs.
 

Langer thuis wonen

Tegelijkertijd moeten zij die hiertoe in staat zijn langer thuis wonen. Dit vereist aanpassingen van hun woonsituatie. Oplossingen zoals:

Ondersteunen een veilige en comfortabele woonsituatie. Deurplus adviseert de organisatie over passende mogelijkheden.
 

Ouder worden

Mensen met aangeboren hersenletsel worden steeds ouder èn er komen steeds meer mensen met complex gedrag.

Ook aan deze mensen wil de organisatie zorg bieden.

Door hen te helpen hun mogelijkheden te benutten om een zo waardevol mogelijk leven te leiden. Zo zelfredzaam als mogelijk met gespecialiseerde zorg en ondersteuning in de vorm van behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Tegelijkertijd beperkt de nieuwe Wet Zorg en Dwang in hoeverre patiënten in hun vrijheid kunnen worden ingeperkt.

Digitale sluitsystemen waarbij cliënten zoveel mogelijk de regie over eigen leven behouden zonder dat dat ten koste gaat van hun veiligheid en die van anderen voorzien in deze behoefte. Deurplus adviseert, installeert en onderhoudt.
 

Wie is Deurplus?

Deurplus maakt al bijna een kwart eeuw het leven veiliger, comfortabeler en gecontroleerd dankzij betrouwbare en uiterst stabiele toegangssystemen.

Onze deuren en deurproducten vindt u terug in diverse woonzorgvoorzieningen in heel Nederland, zorginstellingen maar ook in andere sectoren zoals appartementen, productiebedrijven en het mkb.
Met professionele, eigen monteurs installeren we en onderhouden we:

Storingen kunnen 24*7 uur gemeld worden bij een landelijk storingsnummer. Wij werken uitsluitend met de beste merken zoals iLOQSaltoPaxton en SimonsVoss.
 

Digitaal sluitsysteem voor de zorg? Bespaar op personeelskosten

Een digitaal sluitsysteem maakt het leven van uw cliënten veiliger, overzichtelijker en comfortabeler. Een slim sleutelplan ontzorgt uw personeel. Meer weten? Bel vandaag nog naar Deurplus.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu