Blog

Deur openen op afstand zonder risico’s, investeringen, met veel gemak
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Wees slim en kies voor een Salto KS systeem. Het toegangscontrolesysteem dat deuren opent met tags, smartphones en op afstand! Deurplus heeft ervaring met Salto KS. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan over digitale sluitsystemen. Bel naar telefoon 0341 271 050 of laat uw gegevens achter via het contact formulier. We reageren snel.
 

Waarom Salto KS voor deur openen op afstand

Degene die voor uw deur staat is een onbekende van u en in de functie van bezorger wisselen deze personen ook vaak. Denk aan de TPG of koeriersdiensten. Het is onmogelijk om al deze mensen van een tag, key of druppel te voorzien. Dat zijn er teveel en u kunt het niet managen. Speciaal voor dit soort leveringen is deur openen op afstand een uitkomst. U bedient de deur waar u ook bent en de deur opent en sluit op uw commando. Deur openen op afstand beperkt zich natuurlijk niet tot leveranciers. Het kan ook zijn dat u de deur moet openen voor monteurs, chauffeurs, familieleden of wie dan ook.
 

Deur openen op afstand via telefoon hoe werkt dat?

Hoe het werkt? Deur openen op afstand werkt met een app die u downloadt op uw smartphone. Zodra een koerier voor uw deur staat, ontvangt u een melding via de app. U activeert de functie op de app om de deur te openen, deze stuurt een signaal via het netwerk. Dit kan naar de elektronische deur zelf zijn, maar het signaal kan ook verstuurd worden naar een wandlezer die een automatische deuraanstuurt. Zo waarborgt u de bouwkundige beveiliging van uw bedrijf en zorgt u er ook voor dat u zelf niet altijd en overal ter plaatse hoeft te zijn.
 

Salto KS is razend populair – waarom?

Deur openen op afstand doet u met Salto KS. Dit toegangssysteem heeft interessante voordelen voor elke onderneming.

 • Deuren opent u met:
  • Een app: dan blijft u zelf de deuren bedienen en houdt u volledig controle
  • Een tag, key of druppel: u geeft medewerkers zelf de mogelijkheid om deuren te openen en te sluiten zonder dat u het risico van een lek sleutelplan of verloren sleutels loopt.
    
 • U stelt eenmalig toegangsrechten per persoon en per tijdsvak in en u hebt geen omkijken meer naar toegangsverlening.
  • Een smartphone – wanneer u wilt dat uw medewerkers zelf het pand in en uit kunnen gaan zonder uw tussenkomst en wanneer u uw sluitsystemen niet wilt laten afhangen van tags, keys en druppels.
   Tags hebben namelijk als nadeel dat ze kunnen worden doorgegeven aan anderen. Een smartphone is wat dat betreft persoonlijker. Iemand leent zijn mobiel niet zo snel uit!

Zo beveiligt u uw bedrijf of organisatie optimaal zonder dat u er zelf werk aan heeft.
 

Geen investeringen met een webbased toegangssysteem

Deur openen op afstand is fijn, maar webbased toegangscontrole zoals Salto KS biedt nog veel meer voordelen. Zoekt u een toegangssysteem maar hebt u geen budget voor investeringen in randapparatuur zoals servers?

Salto KS werkt:

 • Via de cloud: dus geen servers nodig
 • Tags maakt u aan via de cloud
 • U hebt geen software aanschaf nodig
 • U beheert dit toegangscontrolesysteem zelf en het is nog eenvoudig ook
 • Het enige dat u betaalt is een jaarlijkse licentie die u ook weer snel en makkelijk kunt beëindigen

Salto KS laat u snel van start gaan.
 

Deur openen op afstand met Deurplus

U wilt uw toegangssysteem beter, veiliger en efficiënter regelen. U denkt aan deur open maken op afstand. Wellicht kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over uw wensen, huidig sleutelplan en de mogelijkheden. 

Als landelijke specialist in inbraakwerend hang- en sluitwerk, toegangscontrolesystemen en cctv-camerasystemen hebben we dagelijks te maken met interessante toegangsvraagstukken in bedrijven, winkels, scholen, de zorg, gemeentes en appartementencomplexen. Voor elk toegangsvraagstuk bedenken we een maatwerkoplossing. Of dat nu is met tag systemen deurenintercomsystemen, camerasystemen of toegangscontrole, we interpreteren uw wensen in een maatwerkoplossing.

We zijn thuis in de bekende merken dus we kunnen u van gedegen advies voorzien. Ook zorgen we voor het onderhoud van diverse digitale sluitsystemen. Onze oplossingen openen werkelijk deuren! Zin in een open gesprek? Welkom!

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu