Blog

De voordelen van een schaalbaar digitaal sluitplan
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Nadat we de update hadden uitgevoerd, is het aantal gebruikers onbeperkt geworden. Bovendien is de nieuwe software webbased, zodat de gebouwbeheerder op elk moment en vanaf elke plaats (zolang er maar internet is) het sleutelplan kan beheren. Gepeperde rekening? Welnee. De firmware hoefde niet vervangen te worden zodat we de deurcomponenten een op een over konden zetten. Na deze update is het pand weer voor jaren klaar voor de toekomst.
 

De casus

Het pand wordt gebruikt door drie organisaties. Er wordt gewerkt, gewoond en gekerkt. Ook maken de instellingen soms gebruik van elkaars ruimtes. Een digitaal sleutelbeheersysteem of toegangscontrolesysteem is dus onmisbaar gezien het aantal deuren, gebruikers en verschillende gebruiksmomenten. Met ouderwetse sleutels zou dit sluitsysteem binnen no-time lek zijn.
Alle belanghebbenden hebben een pas waarmee ze het gebouw in kunnen op de voor hen gereserveerde tijden. Hun gebruikersinformatie wordt opgeslagen in een database, die, zoals we al schreven, te klein werd. Waar dat door veroorzaakt werd? In de loop van de tijd was het aantal gebruikers gegroeid en de database zelf raakte ‘vervuild’ met ex-medewerkers die al lang weg waren, maar die als gebruiker nog wel in de database stonden, alleen dan zonder toegangsrechten. Zo liep de database vol. Salto is een kwaliteitsproduct dat te allen tijde zijn eigen producten blijft ondersteunen. Voor dit soort problemen heeft Salto een software update om de opslagcapaciteit uit te breiden.
Dat is dus het voordeel van schaalbare oplossingen zoals we ze bij Deurplus aanbieden. Onze toegangscontrolesystemengroeien mee met uw organisatie. Ook laat stabiliteit hier zich weer van z’n voordelige kant zien want u wordt niet opgezadeld met allerlei additionele investeringen. Werkt u met een digitaal sluitplan en wilt u dit uitbreiden, dan komt u niet voor een dichte deur. Bij elke vraag vinden we wel een oplossing, dankzij onze jarenlange ervaring.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu