54

CES sluitsystemen en LIPS sluitsystemen – sleutel kwijt wat nu

Uw medewerker is een sleutel kwijt. Dat is lastig, want hierdoor is uw sluitplan lek. U onderneemt direct actie want u zult snel alle cilinders moeten vervangen.

U gaat op zoek en u googelt op ‘CES sluitsystemen’, het merk van uw inbraakwerende CES sloten. Sounds familiar, right? Dat zou u ook zo hebben kunnen doen.

 

Zorg vandaag nog dat u voorbereid bent op de toekomst met een modern digitaal sluitplan. Dan groeit uw sluitsysteem met uw organisatie mee en is uw sleutelplan ook nooit meer lek.

Deurplus is uw adviseur die inbraakwering, toegankelijkheid, controle en comfort combineert in een brandveilig toegangssysteem. Wij upgraden mechanische CES sluitsystemen en LIPS sluitsystemen naar elektronische sluitplannen. Bel 0341 271 050.

Van mechanische CES sluitsystemen naar actueel digitaal sluitplan

Mechanische CES sluitsystemen maar ook een mechanisch LIPS sluitsysteem is nooit dynamisch. Zou u met uw huidige CES sleutels of LIPS sleutels een medewerker toegang tot de directiekamer willen geven, dan kunt u niet anders dan een ‘hogere’ sleutel geven.

Maar hiermee ontvangt uw medewerker ook rechten voor overige ruimtes die met deze  CES sleutel bediend kunnen worden. Dat wilt u voorkomen.  

Met een digitaal sluitplan hebt u zoveel zorgen minder. Een digitaal sluitplan omvat elektronische cilinders die worden bediend met pasjes, tags, keys of druppels. Het grote voordeel is dat uw sluitplan dynamisch is.

Heeft iemand een sleutel nodig voor een ruimte, dan stelt u per persoon en per ruimte toegangsrechten in. U kunt zelfs nog tijden bepalen. In tegenstelling tot een mechanisch sluitplan.

Daarnaast rekent u af met de narigheid van verloren sleutels. Met een digitaal sluitplan hoeft u nooit meer sloten of cilinders te vervangen. Nooit meer nieuwe sleutels te laten maken. Een digitaal systeem is altijd up-to-date en u beheert het zelf.

Combineer mechanische CES sluitsystemen en LIPS sluitsystemen met elektronisch sluitplan

Wilt u gefaseerd uw sloten vervangen door digitale sloten? Een mechanisch CES sluitplan kan gecombineerd worden met digitale toegangssystemen. Mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Het is aan te raden om een afspraak te maken.

We komen graag bij u langs om u te adviseren over hang- en sluitwerk, al dan niet in combinatie met toegangscontrole.

Lees meer over digitale sluitplannen of bel eventjes, bijvoorbeeld met Henri 0341 271 050.

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313