Blog

CCTV camerasysteem bespaart Houtzagerij toezichthoudend personeel
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Deurplus helpt de zagerij besparen op personeelsinzet en monteert een compleet cctv camerasysteem voor camerabewaking en toezicht.

Deurplus is sterk in het verbinden van camerasystemen met toegangscontrole en intercomsystemen, zodat een compleet digitaal sleutelbeheersysteem veilig, comfortabel en gecontroleerd kan draaien.

Is een deel van uw personeel bezig met:

  • Toezicht houden
  • Sluitrondes ’s avonds
  • Receptie bemannen
  • Slagboom bedienen?

Regel uw bouwkundige beveiliging automatisch. Bel telefoon 0341 271 050 als u daar meer over wilt horen en wij doen de check.
 

Houtzagerij werkt efficiënter dankzij videosysteem

Uniek aan de nieuwe machinelijn is, dat deze nu nagenoeg zelfstandig draait. Er is geen mankracht meer nodig om de machine te bedienen. Het complete proces wordt aangestuurd vanuit de controlekamer. Het bespaart de zagerij personeelsinzet.

Hoe het werkt?
Camera’s houden de machine in de gaten. Dit is belangrijk, want de houtzagerij streeft naar kwalitatief hoogwaardige eindproducten van hout. Elke minste verstoring moet dus direct opgepikt worden. Camera’s leveren beelden aan de controlekamer waar een medewerker meerdere delen van de zagerij in de gaten houdt. Een vereiste bij de selectie van de camera’s was, dat de beelden ingezoomd en uitgezoomd kunnen worden zonder aan scherpte te verliezen. Verder zijn de camera’s zo gemonteerd dat elk onderdeel van de machinelijn in de gaten gehouden kan worden. 
 

Waarom Deurplus? Welk camerasysteem?

Naast digitale en elektromechanische deursloten, intercomsystemen en toegangscontrole is Deurplus op de zakelijke markt een vertrouwd adres voor cctv camerasystemen. Vol tevredenheid maakte deze zagerij al jarenlang gebruik van een cctv camerasysteem op haar kantoor, ter ondersteuning van het inbraak- en brandmeldalarmsysteem. Nu het zo ver kwam dat een nieuwe productielijn zou worden aangelegd, was Deurplus het eerste aanspreekpunt om camera’s te adviseren voor het pand.

Wie is Deurplus?
Deurplus kennen we allemaal van innovatieve oplossingen die veiligheid, controle en comfort bevorderen. Onze digitale sluitplannen, toegangscontrolesystemen (PaxtonSalto en iLOQ) vindt u door heel Nederland, in het mkb, productiebedrijven, woonzorgorganisaties en appartementencomplexen.

We adviseren, monteren en onderhouden. Onze kracht? We hebben verstand van alle technieken in en rondom de persoonsdeur. Elk probleem wordt door ons oplost.
 

CCTV systeem kopen?

Ook een cctv systeem kopen? Haal er meer uit dan wat op de verpakking staat. Wij integreren uw systeem met elk digitaal sluitsysteem. Maakt receptionistes, toezichthoudend personeel en bewakers overbodig.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu