Blog

Cctv camera brengt bezoek in beeld, waar u ook bent – 1 dag montage
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Bel 0341 271 050 voor een afspraak. 

Ik laat liever mijn naam en telefoonnummer achter op het Contact formulier om teruggebeld te worden.
 

Cctv camera in 1 dag montage

Wat hebt u aan cctv camera montage in 1 dag? Minder overlast voor uw bewoners en een snelle ingebruikname van uw systeem. Deurplus ontzorgt u compleet door de installatie geruisloos te laten verlopen. Zoveel als mogelijk monteren we van te voren, zodat tijdens plaatsing alleen het hoogstnoodzakelijke verricht hoeft te worden. Kiest u bijvoorbeeld voor beeldopslag in een database, dan richten we de database van te voren al in. In ons bedrijf kunnen we zo werken omdat onze bedrijfsvoering erop ingericht is de klant geheel te ontzorgen. We houden de lijntjes kort zodat we uw opdracht perfect kunnen uitvoeren en de kwaliteit kunnen waarborgen. Ook blijven we investeren in onze service-afdeling. 
 

Wie is Deurplus?

Deurplus is de landelijke adviseur voor alle bouwkundige beveiliging rondom uw deur. Diverse merken automatische deuren, cctv camerasystemen, toegangscontrolesystemen en intercomsystemen zijn bij ons in veilige handen. Wij adviseren, monteren en onderhouden door het hele land.
 

Voor beste beeldkwaliteit kiest u professionele montage

Wat hebt u aan cctv camera systemen die amateuristisch zijn bevestigd? Niks. De montage van cctv camera’s vereist vakkundigheid van Deurplus:

 • Cctv camera’s moeten op de juiste hoogte worden bevestigd ter voorkoming van vandalisme
 • Cctv systeem moet op de juiste plek worden gemonteerd zodat elke hoek in beeld komt
 • Cctv camera’s moeten gemonteerd worden zoals het type dat vereist: een infrarood camera heeft bijvoorbeeld een bepaalde hoek en afstand tot vensters nodig, omdat deze werkt met tientallen kleine lampjes die ook ’s nachts beelden kunnen opvangen.

  Is de hoek en de afstand niet goed, dan kan een ruit voor hinderlijke reflectie zorgen waardoor u minder scherpe beelden krijgt
 • Cctv camera installeren vereist een bepaalde afstand tot een router om te zorgen dat signalen goed kunnen worden doorgegeven
 • Cctv systemen moeten voldoen aan wettelijke vereisten. Mag u beelden opnemen van het pand van de buurman? Kunt u van een onzichtbaar bevestigd cctv-systeem beelden gebruiken als bewijsmateriaal?

Kortom, besteed de juiste zorg aan bouwkundige beveiliging en laat uw cctv camera’s monteren door professionals. Deurplus regelt het binnen een dag voor:

 • Flats
 • Appartementen
 • Woon-/zorgvoorzieningen

Maar ook voor:

 • Winkels
 • Bedrijfshallen
 • Kantoren
 • Productiebedrijven food en nonfood
 • Mkb

Bij professionele montage hoort ook nazorg. Na de plaatsing van de camera’s nemen we uw complete installatie door. Wilt u camerabeelden bekijken via een app? Dan nemen we met u de app door.Hebt u uw beelden liever opgeslagen in een database? We richten deze voor u in en zorgen dat u eenvoudig camerabeelden kunt bekijken, opslaan, doorsturen en verwijderen. Ook na de plaatsing kunt u ons natuurlijk altijd bellen bij vragen.
 

Welke beveiligingscamera geeft overzicht? Vraag advies

Als facilitair manager beheert u een flat. U draagt zorg voor de veiligheid en het wooncomfort van uw bewoners en u gaat straks kiezen voor een cctv camerasysteem. Welke voordelen geeft dit uw bewoners? Wanneer de bel gaat bij een van uw bewoners en deze verwacht geen bezoek, dan ziet de persoon wie voor de deur staat. Dit verloopt via een 7" kleurenscherm met hoge resolutie die aangesloten is op een cctv-camera. De intercom is handsfree dus iemand hoeft zijn stoel niet uit om met de bezoeker te praten. Ideaal bij het ouder worden en wanneer bewoners minder goed ter been zijn. Wanneer de binnenpost verbonden is met een elektronisch deurontgrendelings-systeem kunnen zij de deur openen vanuit hun stoel. De beelden zijn live maar bewoners kunnen er ook voor kiezen om ze op te laten slaan tijdens hun afwezigheid. Sommige videofoons hebben de mogelijkheid om door te schakelen naar een app op hun telefoon. Dan kunnen zij hun deuren bedienen waar ze ook zijn.

Kortom, meer veiligheid, controle en comfort voor elke leeftijd.
 

Uitsluitend bekende merken cctv systemen

Deurplus adviseert uitsluitend bekende merken cctv systemen waarvan de kwaliteit en garantie zich heeft bewezen. Cctv systemen met een slechte prijs-kwaliteit verhouding vindt u bij Deurplus niet. Deze camerasystemen zijn soms eenvoudiger te hacken en u wilt natuurlijk nooit dat onbekenden de handel en wandel van uw bewoners kunnen volgen. Ook opnamesystemen kunnen wel eens gehackt worden zodat toegang tot het internet netwerk in uw pand wordt verkregen. Stelt u zich voor dat inbrekers de beelden na een inbraak gewoon kunnen wissen, wat hebt u dan aan uw beveiligingscamera?
 

Cctv camerasysteem kopen bij Deurplus

In het combineren van controle (cctv camerasystemen), comfort (digitaal sluitsysteem en intercomsystemen) en veiligheid (inbraakwerend hang- en sluitwerk) schuilt onze kracht. Maak kennis met alle onze plussen op de deur en plan vrijblijvend een afspraak. Van harte welkom in onze showroom op de Veluwe!

P.S. Mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt zodat montage in 1 dag toch niet mogelijk is. Daarom komen we graag van te voren bij u langs voor een check. Geheel vrijblijvend.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu