Blog

Camera beveiliging zakelijk: waarom beelden het halve verhaal vertellen
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 15-09-2022

Dan is het leed al geschied. Deurplus zorgt voor camera beveiliging zakelijk waar u daadwerkelijk wat aan heeft. Nu en in de toekomst. Maak kennis en vraag een vrijblijvend gesprek aan met Henri of een van onze andere adviseurs. We rijden gewoon even naar u toe. Bel 0341 271 050 of laat uw gegevens achter via het Contact formulier.
 

De plus voor camerabeveiliging bedrijf

Als adviseur van het mkb begrijpen we dat u zowel veiligheid als controle nodig heeft. Dan bent u met camerabeveiliging zakelijk alleen niet geholpen. Deurplus integreert uw camerabeveiliging met toegangscontrole en intercom systemen. In de praktijk geeft dat veel voordelen.
 

Dubbele verificatie

Stel, de gebruikers in uw pand gebruiken druppels of tags in plaats van mechanische sleutels om binnen te komen. Het nadeel van dit toegangscontrolesysteem is echter dat druppels overdraagbaar zijn. Thomas kan met de badge van Sander binnenkomen en Sander gebruikt de pas van Thomas. Daar is het systeem niet voor bedoeld. Met onze oplossingen voor camera beveiliging zakelijk wordt uw toegangssysteem gelijk goed geregeld. Vermeldt de toegangssoftware dat om 21.11 uur Thomas het gebouw in kwam, camerabeelden onderstrepen of het ook echt Thomas was of iemand anders met de pas van Thomas. U hebt dus echt wat aan camerabeveiliging zakelijk als het geïntegreerd is in uw toegangssysteem. Anders is het weggegooid geld.  
 

Push bericht bij onraad

Wat hebt u aan camerabeveiliging zakelijk als de camerabeelden inbrekers tonen, maar de inbraak heeft al plaats gevonden? Er zijn spullen meegenomen, u hebt schade en u bent een onveilige ervaring rijker. Met adviseur Deurplus bent u anderen altijd een stap voor. Onze oplossingen voor camera beveiliging zakelijk zorgen ervoor dat u een push bericht ontvangt wanneer uw camera beweging detecteert. Zo kunt u direct actie ondernemen en onheil voorkomen.

Welke beveiligingscamera zakelijk?
Welke camera’s u plaatst hangt af van een aantal factoren. Er zijn veel verschillende soorten camera’s met verschillende kwaliteiten, afhankelijk van uw doelstellingen. Het maakt uit of u beelden wilt uitlezen voor vandalismebestrijding, of u wilt camerabeveiliging zakelijk inzetten voor inbraakpreventie. Wilt u beelden opslaan, of ook gegevens kunnen verwerken zoals kenteken registratie. U kunt uw bewakingssysteem aan uw alarminstallatie aansluiten zodat een inbraak direct zichtbaar is. Vergeet ook niet dat verzekeraars waarde hechten aan een doeltreffende beveiliging van uw bedrijf. Camerasystemen zijn er van HD Camerabewaking, Full HD Camerabewaking, Super HD camerabewaking tot Ultra HD camerabewaking die de hoogst haalbare kwaliteit beelden waarborgen.

Wie is Deurplus

Deurplus helpt al jaren ondernemingen vooruit die te maken hebben met beveiligingsvraagstukken in combinatie met een digitaal sluitsysteem. Wij combineren veiligheid, controle en comfort in slimme oplossingen die het leven van ondernemers makkelijker maken met een beveiligingssysteem, camerabeveiliging zakelijk, alarmsystemen, toegangscontrole (Salto, Paxton, iLoq) en intercom. Onze eigen montagedienst verleent service en onderhoud door het hele land. Wij ontzorgen u compleet.
 

Camera beveiliging zakelijk kopen bij Deurplus

Deurplus zorgt voor de praktische toepasbaarheid van camera beveiliging zakelijk. Wij onderscheiden ons duidelijk ten opzichte van talloze aanbieders van camerasystemen omdat effectieve beveiliging zoveel meer omvat dan beeldregistratie. 
Dankzij slimme integratie met technologie blijft u aan zet in plaats van dat u achter de feiten aan loopt. U wilt toch ook voorop lopen? Vertel ons wat uw wensen zijn en we zorgen voor een passend toegangssysteem. Uiteraard is het mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Voor het beste advies over een CCTV camerasysteemkomen we daarom graag bij u langs. 

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu