Blog

Beveiligingscamera systemen bedrijven
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Deurplus verstaat de kunst om het ‘passief meekijken’ te veranderen in ‘actief beveiligen’ waarbij u of bevoegden kunnen inspelen op gebeurtenissen in uw gebouw of op uw pand. Iedereen begrijpt dat de situatie veiliger en beter beheersbaar wordt. Zoekt u naar beveiligingscamera systemen bedrijven? Maak dan vandaag nog kennis met Deurplus. De specialist in toegangssystemen die bestaan uit inbraakwerend hang- en sluitwerk, toegangscontrole, cctv camerasystemen en intercoms.
 

Beveiligingscamera systemen bedrijven die actiever beveiligen: Deurplus

Camera beveiliging zien wij als een onderdeel van een groter geheel wanneer u effectief uw pand wilt beveiligen. Een camerasysteem geeft meer controle, veiligheid en comfort wanneer u het integreert in een digitaal sluitsysteem of toegangscontrole.
 

De plus met toegangscontrole

Deurplus adviseert, installeert en onderhoudt toegangscontrolesystemen voor elke type onderneming en elke afmeting pand in allerlei branches. Daarnaast integreren we dit met uw camerabewaking.
 

Deuren openen op afstand

Veelal koppelen we ook een intercomsysteem aan uw camera’s en proximity systeem. Loopt de koppeling via internet, dan kunt u degene die zich meldt via de intercom via een app op uw telefoon te woord staan.Op afstand hebt u degene die voor de poort of de deur staat in beeld en zo kunt u makkelijker besluiten om al dan niet toegang te verlenen.
 

Actief alarmsysteem

Deurplus maakt graag nog een extra slag om gebouwbeheer nog efficiënter te laten verlopen.

We denken dan onder meer aan Paxton 10 dat alles in 1 biedt:

 • Toegangscontrole
 • Camerabewaking
 • Intercom
 • Alarmsysteem

Met een geïntegreerd toegangscontrolesysteem zoals Paxton 10 hebt u volledige controle over uw complete toegangssysteem.
 

Welke cctv camerasystemen zijn er

Van belang is welk camera systeem u kiest. Maakt u zich geen zorgen, die keus hoeft u niet alleen te maken. Wij adviseren, u maakt de keus.
 

Wat beoogt u?

Kiest u voor een gesloten cctv camerasysteem, waarbij alleen gebruikers binnen het gesloten netwerk de beelden kunnen volgen? Of wilt u een IP systeem waarbij de beelden worden verzonden via internet zodat u het gemak hebt om vanuit huis of onderweg te zien wie er rondom uw pand loopt? En maakt u gebruik van bestaande bekabeling, overweegt u om wifi te gebruiken of via het stroomnetwerk? Wij helpen u de afweging te maken. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten camera’s waarvan de toepassing afhangt van wat u met uw camerasysteem beoogt. Binnen, buiten, dag- en/of nachtsituaties, detail of op afstand, preventief of live meekijken, en wilt u direct actie kunnen ondernemen?

Vanuit kantoor of ook wanneer u thuis werkt of onderweg bent?
 

Deurplus adviseert u

Onze adviseurs geven u graag het advies voor de juiste camera. Voor een perfecte installatie en advies op maat maakt u de beste langetermijnkeus bij Deurplus. Wij zijn graag uw partner wanneer het gaat om bouwkundige beveiliging. Onze adviseurs komen bij u langs voor een vrijblijvend advies. Wij begrijpen dat u als ondernemer niet alle tijd heeft om zelf uit te zoeken hoe u uw bedrijf kunt beveiligen. Wellicht ontbreekt het u ook aan overzicht en ervaring. Hierin staat Deurplus u terzijde.

Of u nu beheerder of eigenaar bent van een:

 • Zorginstelling
 • Appartementencomplex
 • Productiebedrijf
 • Kantoor
 • Onderneming in het mkb

Graag verbeteren wij de beveiliging van uw pand.
 

Persoonlijke gegevens opslaan en beheren

Met onze geïntegreerde oplossingen voor camerabewaking, toegangscontrole en intercom heeft u meer mogelijkheden dan alleen het opslaan en terugkijken van beelden.

U kunt ook persoonlijke gegevens verwerken door integratie met:

Een veelbelovend product is Paxton 10 dat het mogelijk maakt om een vingerscanner, irisscanner of kentekenregistratiesysteem te koppelen.
 

Paxton 10

Doordat de systeembeheerder persoonlijke informatie zoals een kenteken, een vingerafdruk of een irisscan rechtstreeks kan toevoegen aan een gebruiker van Paxton 10, is dit een van de meest simpele oplossingen wanneer u uw toegangssysteem wilt uitbreiden. U kunt zelfs instellen om het camerasysteem te laten meten hoeveel mensen er op een dag op uw terrein lopen. Bij deze optie kunt u ook zien hoeveel mensen er momenteel in uw omgeving zijn. Zeker kunnen wij ook uw bewakingscamera’s aan uw alarmsysteem aansluiten. Zo zou u via de meldkamer direct een inbraak kunnen nagaan. Voor deze veelbelovende toepassingen hoeft u dus geen aparte software te gebruiken. Dat bespaart u het maken van koppelingen tussen de verschillende applicaties en Paxton.
 

Welke camerabewaking zakelijk heeft u nodig?

Het grote aanbod van bewakingscamera’s en beveiligingscamera bedrijven maakt de keuze lastig. De juiste afweging staat of valt met de mate van veiligheid, controle en comfort dat u wilt bereiken. Deurplus is uniek in het verzorgen van betrouwbare, stabiele toegangssystemen. Wij groeien en zijn op weg naar de nummer 1 in Nederland. Daarom doen wij beter ons best!
 

Beveiligingscamera systemen bedrijven: kies voor wie beter zijn best doet

Deurplus is meer dan alleen een camera installatie bedrijf. Onze oplossingen zijn breder en bieden meer veiligheid, controle en comfort. Dat maakt de keus voor Deurplus tot een duurzame keus.

Onze klanten bevinden zich in alle segmenten:


U vindt bij ons:

 • Toegangscontrole
 • Inbraakwerend hang- en sluitwerk
 • Automatische deuren
 • Intercoms
 • Cctv camerasystemen


Deurplus beschikt over:

 • Eigen, 24*7 uurs helpdesk
 • Opgeleide monteurs
 • Onderhoudscontracten
 • VCA-certificering

Daarnaast hebben wij een eigen voorraad en compleet ingerichte servicebussen zodat we u snel en adequaat van dienst kunnen zijn en eventuele storingen kunnen verhelpen.
 

Beveiligingscamera systemen bedrijven: Contact Deurplus

Voorkom onveilige situaties en stel u zelf gerust met de juiste bedrijfsbeveiliging. Neem contact op met uw adviseur met jarenlange ervaring. Benader ons vrijblijvend voor de mogelijkheden bij uw bedrijf.

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 271 050 of via e-mail info@deurplus.com.
Of parkeer uw zorgen en laat u terugbellen. Vul aub het contact formulier in. Dit kost u slechts 1 minuut van uw tijd.

We zijn onderweg naar de nummer 1 van Nederland. Daarom doen wij beter ons best!

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu