Blog

Bekabeld intercom systeem. 8 oorzaken waarom veiliger dan wifi
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Raadpleeg Deurplus, adviseur in bouwkundige beveiliging en intercomsystemen voor vve’s, verhuurders van woningen etc. Wij zijn professionals op ons gebied en adviseren u graag en vrijblijvend.

Bel naar 0341-271 050 voor advies over een bekabeld intercom systeem.
Ja, ik wil gebeld worden en laat mijn gegevens achter via het Contact formulier.

Even googlen op ‘toegangscontrole en intercom’ en u weet waar Deurplus voor staat: bedrijfszekere digitale sluitsystemen voor:

 • Instellingen
 • Gebouwen
 • Kantoren
 • Appartementencomplexen

die gebruikers optimale veiligheid, controle en comfort beloven. Wij adviseren, monteren en onderhouden met een team van eigen monteurs. We werken landelijk.
 

Feit of fabel?

Fabel:           Wanneer u geen nieuwe bekabeling wilt aanleggen hebt u een draadloos intercom systeem met wifi nodig.
Feit:              De nieuwste intercom systemen kunt u bijna allemaal met behoud van bestaande 2draads bekabeling aanleggen.
WEL DOEN: Waarom zou u bedraad video intercom aanleggen?

Een onbekabeld intercomsysteem kan bekoring hebben, maar als Deurplus zien we hier ook wel wat haken en ogen. 

Uitleg van nadeel onbekabeld intercom systeem:
Het grote nadeel van een systeem zonder binnenpost en zonder kabels is, dat alle communicatie en toegangsverlening verloopt via de smartphone. Nadelen:

 1. U bent afhankelijk van 4G of 5G of 3G; een netwerk is zoals u weet storingsgevoeliger dan bekabeling. Dat is uiterst onwenselijk voor een deurintercom waarvan iedereen een feilloze werking verwacht.
  Met een bekabeld intercomsysteem loopt u dit risico nooit. Van kabels kunt u altijd aan.
 2. Een netwerk kan traag zijn, kabels nooit.
 3. Een netwerk kan uitvallen. Kabels niet.
 4. Elke gebruiker betaalt per maand of per jaar een vast bedrag en dat loopt op
 5. U bent afhankelijk van een smartphone om uw deur te openen. Smartphone kwijt? Vergeten? Gestolen? Dan hebt u ook geen toegang tot uw woning
 6. U bent afhankelijk van uw smartphone. Leeg? Kunt u ook uw huis niet in of uit.
 7. Ouderen hebben doorgaans meer moeite met het gebruik van een smartphone. Hun doorbloeding is minder waardoor hun telefoon minder goed reageert op wat ze doen. Ook is het gezichtsvermogen van veel ouderen minder waardoor ze moeten turen.
  Kortom: het gebruik van een smartphone is voor hen veel inspannender en minder comfortabel. Het is dan ook geen vraag of deze oplossing levensloopbestendig is. Zij zijn beter af met een intercom voor ouderen.
 8. Hoe veilig is het netwerk? Wie kijkt er mee? Zijn uw aankomsttijden en vertrektijden af te tappen door handige buren?

De meest stabiele, betrouwbare intercom is nog altijd met bekabeling. Een bekabeld intercom systeem voor thuis biedt meer veiligheid dan een draadloze deurbel die werkt via wifi. Natuurlijk blijft het mogelijk dat de toepassing in uw omstandigheden verschilt. Laat ons daarom even meekijken. Dan kunnen we u beter adviseren.
 

Waarom is storingsloze toegang zo belangrijk?

U wilt gewoon niet dat:

 • U voor de deur staat en u kunt uw woning (tijdelijk) niet in omdat er een netwerk storing is. Het is heel frustrerend om te moeten wachten tot u het intercom systeem weer kunt gebruiken. Paniek!
 • Stel u wilt uw woning verlaten en het slot werkt niet. Wat u ook van plan was om te gaan doen, dit is buitengewoon lastig.

Dus, kies altijd intercom systemen met binnenpost en bekabeld aangelegd.
Ontvang snel meer informatie over bekabeld intercom systeem. Bel naar 0341-271 050.
 

Bekabeld intercom systeem – meer weten

Nu wilt u meer weten over bekabeld intercom systeem in de praktijk. We tonen u interessante casussen van klanten die eerder de overstap maakten tot een bekabeld intercom systeem. Zij doorliepen een vlotte montage en maken nu zorgeloos en met veel gemak gebruik van hun nieuwe intercom. Een wooncorporatie in Noord-Holland is een aansprekend voorbeeld van hoe het leven van bewoners gemakkelijker en veiliger werd dankzij oplossingen van Deurplus.

Met 1 belletje is uw afspraak geregeld. Waar u ook gevestigd bent, we komen bij u langs. Vrijblijvend!

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu