Blog

Automatische toegangsdeuren met alle technieken onder 1 dak: voordelig!
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Focus niet alleen op fabrikanten van automatische draaideuren en automatische schuifdeuren. U moet er rekening mee houden dat ook andere technieken de werking van deuren beïnvloeden. Doet u dat niet, dan gaat het mis.
 

Dit gebeurde bij een woonzorgorganisatie – inmiddels onze klant – ook.

U hebt echt een expert nodig met verstand van alle technieken in en rondom de persoonsdeur dus ook van:

Bel 0341 271 050 en vraag even of we langskomen.
 

Automatische toegangsdeuren storingen – de casus

Een woonzorgorganisatie met locaties door heel NL denkt voor haar ruim 300 automatische draaideuren en automatische schuifdeuren een goede deal te hebben gemaakt. Dit was met een van de bekendere deurfabrikanten uit het rijtje van:

  • Assa Abloy
  • Boon Edam
  • Dormakaba
  • Faac
  • Geze
  • Kone
  • Record

We hoeven niet met modder te gooien en noemen niet wie. Doet nu ook niet meer ter zake.

De woonzorgorganisatie denkt dat een rechtstreekse deal financieel voordeel oplevert voor een order met deze omvang.

Op lange termijn lopen ze echter tegen enorme beheerskosten aan.

Wat blijkt, zodra er problemen zijn met de motorsloten, de aandrijving, de toegangscontrole of de intercomsystemen, dan lukt het niet om het probleem naar tevredenheid op te lossen. 

Dus de problemen blijven te lang bestaan, de monteurskosten rijzen de pan uit en niemand is blij.
 

Deurtechniekenspecialist met verstand van mechanica, mechatronica, elektronica

Gelukkig weten ze Deurplus te vinden. Deurplus is uniek in haar kennis van zowel automatische deuren, aandrijvingen, motorsloten, toegangscontrole en intercom.

Als Deurplus ter plaatse komt, moet er eerst veel herstelwerk gebeuren helaas. Maar alle problemen worden opgelost en het toegangssysteem is weer veilig, betrouwbaar en gecontroleerd.
 

Onderhoud, service en vervangen door Deurplus verlaagt beheerskosten

Deurplus heeft zich bewezen als betrouwbare en professionele partner. Nu verzorgen wij alle service, onderhoud en vervanging van het sluitwerk per pand en heeft niemand meer zorgen om storingen. Zelfs verzorgen wij alle onderhoud en service met een Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP).

Hierdoor heeft de klant altijd online en actueel inzicht in de status van service, onderhoud en kan zij voorzieningen treffen voor vervangingen.
 

Wie is Deurplus?

Deurplus is adviseur van deurtechnieken in hart en nieren. Onze medewerkers delen dezelfde passie: toegangssystemen verzorgen die controle, veiligheid en comfort verschaffen zoals ook digitale sluitsystemen, toegangscontrole en intercomsystemen. Uiteraard voldoen onze automatische deuren aan alle wetgeving. Voor deuren die geïnstalleerd zijn op en na 10 april 2013 geldt de nieuwe norm EN 16005. Deze verplicht u jaarlijks onderhoud aan uw automatische deuren te laten uitvoeren door een gecertificeerd specialist. Ook voor deze klant verzorgt Deurplus tijdig en gedegen onderhoud.

Dit jaar vieren wij onze 25e verjaardag! Leuk he! Iets om met gepaste trots naar uit te kijken.
 

Automatische toegangsdeuren kopen? Deurplus bellen 0341 271 050

Overweegt u automatische toegangsdeuren? Deurplus wil graag uw langetermijnrelatie zijn. Geen snelle verkoop, maar gedegen, weloverwogen adviezen met het oog op uw complete bouwkundige beveiliging en uw investeringswensen.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu