Blog

Automatische schuifdeuren onderhoud, toegangscontrole, intercoms, cctv, alles onder 1 dak
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Toen een van onze klanten ging verbouwen, koos deze woningbouwcoöperatie uit Zwolle ervoor om - in overleg met de aannemer - de aanleg van nieuwe automatische schuifdeuren en een nieuwe pui bij adviseur Deurplus neer te leggen.

Niet zonder reden.

Alles onder 1 dak, dat kon de aannemer niet garanderen. En ook omdat Deurplus naar alle facetten kijkt die belangrijk zijn bij de keuze voor automatische deuren in een pand. Die facetten omvatten wensen ten aanzien van:

Deze wooncorporatie ziet heel duidelijk de voordelen van een deurspecialist die verstand heeft van alle technieken in en om een deur, maar die ook instaat voor jarenlang veilig gebruik en service.

En dus nam Deurplus ook plaats in de bouwcommissie en overlegde zij met alle partijen om zaken goed op elkaar af te stemmen.
 

Hoe uitstekende dienstverlening zich vertaalt in loyaliteit

Deurplus verzorgt bij deze klant tot grote tevredenheid al jarenlang alle service en onderhoud automatische schuifdeuren. Ook voert Deurplus vervangingen uit aan de hand van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP).

Nu is het moment dat de gedateerde schuifdeuren vervangen moeten worden. Ook wil de facilitair manager een nieuwe pui. De aanvraag gaat natuurlijk direct richting Deurplus.
 

Automatische schuifdeuren met weerstandsklasse

Deurplus adviseert hier ook schuifdeuren met een passende weerstandsklasse. Gezien het tumult dat soms ontstaat onder huurders, kunnen woningcorporaties maar beter voorbereid zijn op het ergste. Deze pui kan nu een bestorming doorstaan.

Ook zijn de deuren brandwerend en aangesloten op het brandmeldinstallatiesysteem.
 

Van montage tot service

Na vakkundige montage door eigen monteurs verzorgt Deurplus ook het onderhoud en service van de automatische schuifdeuren. De meerjarenonderhoudsplanning laat van dag tot dag zien:

  • De onderhoudsstatus van:
    • Deuren
    • Aandrijving
    • Sloten
  • Gepland onderhoud
  • Servicemeldingen
  • Levensduur deurcomponenten en hun gewenste vervangingsdatum

Zo heeft deze wooncorporatie alle grip op huidige en verwachte kosten.
 

Wie is Deurplus

Veel van onze automatische schuifdeuren mogen wij verzorgen bij zorg- en woonorganisaties, woningbouwcoöperaties en vastgoedbeheerders. Maar evengoed ook het mkb is een dankbare afnemer van onze producten. Hoe dat komt?

Onze laserscherpe focus op alle technieken in en rondom de deur is geworden tot een ijzersterke combinatie van advies en montage van digitale sluitsystemen samen met service en onderhoud. Dit vindt u bij weinig andere bedrijven.

Ga het maar eens na en laat u vrijblijvend adviseren over veiligheid, controle en comfort.

Uiteraard is het mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Voor een check en het beste advies over bouwkundige beveiliging komen we daarom graag bij u langs.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu