Blog

Automatische schuifdeur zorg, 5 missers van jewelste die Deurplus u bespaart
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Omdat ze weten dat ze met onze schuifdeuren een kwalitatief hoogwaardig deursysteem ontvangen, geschikt voor hun situatie.

Waarom is de ene automatische schuifdeur zorg de andere niet? Als echte deurexperts leggen we u dat graag uit.
Bel eventjes naar telefoon 0341 271 050 om te sparren op uw locatie.
 

Schuifdeuren, 5 fouten die Deurplus had voorkomen

Schuifdeuren koopt u niet alleen op het gezicht. Een mooie glazen deur mag dan esthetisch aantrekkelijk lijken, het is niet zo maar zonder meer gezegd dat dit in uw pand ook de beste deur is.

Ook de prijs van een deur zegt lang niet alles.
Een goedkope deur schaft makkelijk aan, maar heb je er op termijn ook wat aan? Deurplus denkt ‘deur’. Wij combineren alle aspecten van veiligheid, controle en comfort in uiterste veilige, stabiele en duurzame deursystemen.

Onze klanten zijn jarenlang ontzorgd met onze bouwkundige beveiliging.

Lees hoe zich dat vertaald heeft bij onze jongste klanten:

 1. Een bedrijf in Arnhem geeft beheer en onderhoud van deuren uit handen – op dat moment aan een vaste partner van Deurplus -. Na een tijd willen ze een grote automatische glazen schuifdeur gemonteerd hebben in een grote glazen vaste wand.

De deur van glas wordt geplaatst, maar het werkt niet. Er lijkt een probleem tussen de deur en de aandrijving te zitten. De vaste leverancier komt er niet uit.

Deurplus wordt uitgenodigd en constateert dat deze glazen deur van 300 kilo te zwaar is voor het type aandrijving. Een Powerdrive zou het probleem oplossen. Het probleem wordt verholpen en de deur opent en sluit nu weer als een zonnetje.

Kijk, daar heb je het voordeel van een specialist die zowel verstand heeft van automatische deuren als van aandrijving (en toegangscontrole iLOQSaltoPaxton, SimonsVoss, intercomsystemen en cctv-camerasysteem). Deurplus mag nu ook het onderhoud verzorgen bij deze klant namens de partner.

 1. Stel, u selecteert bij een leverancier een mooie deur maar u houdt geen rekening met de positie van die deur.
  De deur wordt gemonteerd en na een aantal maanden wordt het herfst.

  Het gaat stormen. De deur wordt heen en weer in de sponningen gedrukt, rammelt, wordt instabiel en sluit niet meer. Deurplus wijst u erop dat de deur niet berekend is op de windbelasting.

  U hebt dus een verkeerde aandrijving. In deze situaties vervangen we soms aandrijvingen of plaatsen we een windscherm. Vervelend. Extra kosten.
   
 2. Een ander voorbeeld. U kiest een mooie glazen automatisch sluitende schuifdeur (bij een andere firma) en laat deze monteren. U knijpt zich een paar maanden in de handen en denkt, daar zit ik even goed mee.

  Maar toch na maanden gaat deze deur storen en u snapt er niks van. Dus u belt maar eens met Deurplus. De aandrijving is toe aan vervanging, constateert de monteur. Dat is raar na een paar maanden, denkt u.

  Deurplus legt u uit dat de aandrijving die u hebt, slechts geschikt is voor een beperkt aantal open- en sluitbewegingen van een deur, bijvoorbeeld voor de achteruitgang van uw gebouw. Dan zou u er jaren mee moeten kunnen doen.

  Maar u hebt deze aandrijving laten plaatsen bij de hoofdentree en deze wordt veel vaker gebruikt. Deze aandrijving is dus niet geschikt voor de huidige functie en gebruik. Na een jaar is deze al door zijn levensduur heen.

  Wat jammer, nu moet u een nieuwe aanschaffen.
   
 3. U hebt elders een automatische schuifdeur besteld en laten monteren maar het aantal storingen zinnen u niet. Meerdere keren per jaar komt er een monteur om de boel te fixen. Dat kost u tijd, geld en ergernis.

  Deurplus rijdt langs en vertelt u dat u beter een ander merk aandrijving in dit deursysteem had kunnen hebben. Deurplus denkt fabrikant-overstijgend.

  We kennen onze merken van A tot Z en we weten voor welke situaties hun plussen en minnen meetellen. Daarom ontzorgt Deurplus u altijd compleet.

  Wij combineren het beste uit alle werelden in veilige, gecontroleerde en comfortabele deursystemen waar u jarenlang plezier van hebt.
   
 4. U hebt een automatische schuifdeur op het oog en laat deze door een andere leverancier op een warme zomerdag bevestigen. Zo denkt u, daar heb ik geen omkijken meer naar. Maar het is niet altijd droog en zonnig.

  Na een aantal natte weken gaat uw deur storen. U hebt geen idee wat er aan de hand is.

  U laat een monteur van Deurplus komen omdat het probleem niet opgelost lijkt te worden. Deze monteur kijkt omhoog, fronst zijn wenkbrauwen en concludeert dat de aandrijving veel te nat wordt.

  U hebt of een ander type nodig, of u laat hem afdekken. De vraag is alleen of dat nog op een stijlvolle manier te realiseren valt. Deurplus had dat van het begin af aan al anders aangepakt met:
 • Een geïntegreerde aandrijving of:
 • Een aandrijving aan de binnenzijde of:
 • Een aandrijving met een huls in hetzelfde materiaal zodat toch een mooie look gerealiseerd kon worden

Regen lijkt een kleinigheid, maar kan voor technieken van automatische toegangsdeuren vergaande gevolgen hebben.
 

Automatische schuifdeur zorg vervangen in 1 dag

Loopt u tegen problemen aan met uw automatische schuifdeuren? Wij vervangen binnen 1 dag. Een goed werkende automatisch schuifdeur systeem zorgt voor een efficiëntere doorstroom van klanten, bewoners, medewerkers en bezoekers en een betere klimaatbeheersing.

Wij produceren automatische schuifdeuren en hun aandrijving in onze eigen productiehal in Nunspeet, op maat en in de kleur die u wenst.

Dankzij onze eigen productie kunnen we reserve-onderdelen sneller leveren en monteren. Het onderhoud is makkelijker omdat we onze producten tot in detail kennen. En maatwerk is mogelijk in iedere afmeting en functie zoals inbraakwerking, brandwering of een combinatie hiervan.
 

Wie is adviseur Deurplus

Kort gezegd: Deurplus is erkend deurtechniekenspecialist. Wij kennen alle ins en outs van digitale sluitsystemen, toegangscontrole, intercoms en cctv-camerasystemen. Problemen stellen ons niet snel voor raadsels. Met onze slimme advisering, uitstekende producten en eigen monteurs ontzorgen wij onze klanten voor jaren.
 

Automatische schuifdeur zorg kopen

Kijk verder dan alleen een deur en praat eens met Deurplus. Zeker weten dat u jarenlang plezier hebt van een veilig, comfortabel en gecontroleerd toegangssysteem. Eigen monteurs verrichten dagelijks onderhoud en service bij wonen en zorg, woningbouwcorporaties, voor vastgoedbeheerders en het mkb.

Dankzij meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) weten deze klanten precies waar ze aan toe zijn met onderhoudskosten en kunnen ze zich zorgeloos richten op hun kerntaken.

Als dat niet ontzorgt.
Deurplus zorgt.
Bel 0341 271 050

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu