54

Hoe combineert een deurspecialist veiligheid, toegankelijkheid en controle? Wij bloggen!

Wat voor de één voldoet aan optimale toegankelijkheid (bijv. druppelsysteem) kan voor de ander juist afbreuk doen aan veiligheid (zoals in de thuiszorg). Wat houdt Deurplus bezig? Lees onze blogs!

 • Onderhoud deurautomaten onder 1 dak

  05 september 2018

  Versnippering leidt vaak tot inefficiëntie. Een aantal wooncorporaties uit een grote woonplaats besloot om voortaan het onderhoud van hun deurautomaten bij één adres neer te leggen. Dat waren wij. Wat zijn de voordelen?

   Lees dit bericht
 • We combineren het beste uit alle werelden

  12 juni 2018

  Bij een instelling in de gezondheidszorg in Amersfoort implementeren we Salto toegangscontrole. Hiervoor zijn ook aanpassingen nodig aan het bestaande hang- en sluitwerk. Omdat we verstand hebben van zowel toegangscontrole als deurtechnieken kunnen we onze klant een complete oplossing bieden.

   

   Lees dit bericht
 • Beter beheer van opiatenvoorraad

  15 mei 2018

  Omdat we op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen in de gezondheidszorg, houden we de website van het Pharmaceutisch Weekblad bij. Daar zagen we onder het weeknieuws van 8 september 2017 een interessant artikel, dat we herkenden uit onze eigen ervaringen. Uit onderzoek van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) is namelijk gebleken dat er bij zorginstellingen nog steeds veel onduidelijkheid bestaat over het toedienen, de opslag en het voorraadbeheer van opiaten. Ook worden verschillende werkwijzes gehanteerd. Een digitaal sluitplan kan een rol spelen in het op voorraad houden van deze bijzondere. We zullen uitleggen waarom.

   Lees dit bericht
 • Software update zonder verstoring van cruciale processen

  27 april 2018

  Stel dat een zorgmedewerker tijdens een avonddienst om 22.00 uur met een tag voor een kantoor staat en naar binnen wil. En de toegangscontrole deur staat dat niet toe. Dan heb je een probleem, want de beheerder van het Salto systeem is niet meer aanwezig.
  De oplossing: zou een facilitair medewerker thuis in de toegangscontrole software kunnen inloggen, dan zou de medewerker op afstand toegang verleend kunnen worden. Salto biedt deze mogelijkheid, met software die je via een webbrowser benadert. Inloggen vanuit huis vereist wel extra data beveiliging (conform AVG), maar dat is iets wat we bij Deurplus regelmatig vorm geven.

   

   Lees dit bericht
 • Minder toerekeningsvatbaar maar toch bewegingsvrijheid

  21 april 2018

  Een afweging bij een klant binnen de zorg: hoe geef je personen met een psychische afwijking zoveel mogelijk de regie over eigen leven, zonder dat ze een gevaar voor anderen vormen? Voor ons als expert in sluitsystemen en toegangscontrole, vormt dit een mooie aanleiding om te bewijzen waar onze meerwaarde ligt.


   

   Lees dit bericht
 • 313