54

Hoe combineert een deurspecialist veiligheid, toegankelijkheid en controle? Wij bloggen!

Wat voor de één voldoet aan optimale toegankelijkheid (bijv. druppelsysteem) kan voor de ander juist afbreuk doen aan veiligheid (zoals in de thuiszorg). Wat houdt Deurplus bezig? Lees onze blogs!

 • Beter beheer van opiatenvoorraad

  15 mei 2018

  Omdat we op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen in de gezondheidszorg, houden we de website van het Pharmaceutisch Weekblad bij. Daar zagen we onder het weeknieuws van 8 september 2017 een interessant artikel, dat we herkenden uit onze eigen ervaringen. Uit onderzoek van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) is namelijk gebleken dat er bij zorginstellingen nog steeds veel onduidelijkheid bestaat over het toedienen, de opslag en het voorraadbeheer van opiaten. Ook worden verschillende werkwijzes gehanteerd. Een digitaal sluitplan kan een rol spelen in het op voorraad houden van deze bijzondere. We zullen uitleggen waarom.

   Lees dit bericht
 • Software update zonder verstoring van cruciale processen

  27 april 2018

  Stel dat een zorgmedewerker tijdens een avonddienst om 22.00 uur met een tag voor een kantoor staat en naar binnen wil. En de toegangscontrole deur staat dat niet toe. Dan heb je een probleem, want de beheerder van het Salto systeem is niet meer aanwezig.
  De oplossing: zou een facilitair medewerker thuis in de toegangscontrole software kunnen inloggen, dan zou de medewerker op afstand toegang verleend kunnen worden. Salto biedt deze mogelijkheid, met software die je via een webbrowser benadert. Inloggen vanuit huis vereist wel extra data beveiliging (conform AVG), maar dat is iets wat we bij Deurplus regelmatig vorm geven.

   

   Lees dit bericht
 • Minder toerekeningsvatbaar maar toch bewegingsvrijheid

  21 april 2018

  Een afweging bij een klant binnen de zorg: hoe geef je personen met een psychische afwijking zoveel mogelijk de regie over eigen leven, zonder dat ze een gevaar voor anderen vormen? Voor ons als expert in sluitsystemen en toegangscontrole, vormt dit een mooie aanleiding om te bewijzen waar onze meerwaarde ligt.


   

   Lees dit bericht
 • Advies over het beheer van toegangscontrole software

  03 april 2018

  Een toegangscontrolesysteem moet zo ingericht worden dat meerdere medewerkers dit kunnen beheren. Dat vereist dat iedereen op dezelfde manier met data omgaat (en dat alle data beveiligd is conform de AVG maar hierover een andere keer meer). Logisch zou je denken, maar het gaat toch niet altijd vanzelf. Bij Deurplus merken we dat wel eens. Daarom denken we graag mee met onze klanten hoe ze hun software op een simpele, eenduidige manier kunnen beheren. Zo hangt het toegangscontrole systeem niet af van één enkele medewerker, maar wie er ook inlogt, het systeem werkt voor iedereen intuïtief.

   

   Lees dit bericht
 • Afschermen van de woonomgeving

  21 maart 2018

  Voor een complex in de zorg mocht Deurplus de toegangscontrole via Salto opzetten. Hier gaat het om de entree, begane grond en drie verdiepingen die allemaal bewoond worden. Elke bewoner heeft uiteraard toegang tot de entree, maar het is ook weer niet zo dat het hele huis open is voor iedereen.
   

   Lees dit bericht
 • 313