automatische deur

Een uitnodigende entree

Uw entree is het visitekaartje van uw bedrijf, instelling of winkel. Het moet een uitnodigend gevoel oproepen bij degenen die naar binnen komen. Automatische deuren kunnen hier een grote bijdrage aanleveren. Voor mindervaliden moet uw entree ook toegangsvriendelijk zijn. Welkom! En welkom bij Deurplus, de énige die een verwelkomende entree weet te combineren met bedrijfszekere oplossingen.

Waarom automatische deuren?

Achter dit welkome gevoel wat je als bezoeker krijgt, gaat een bedrijfszekere oplossing schuil. Bij Deurplus weten we wat dat inhoudt. Bijvoorbeeld een draaideur die pal op de wind staat of door overdruk in het pand moeite heeft om dicht te gaan. Ook aan brandveiligheid moet worden gedacht. Gaat de deur bij brand direct dicht om zuurstof te beperken? Of moet deze juist opengaan, zodat medewerkers en bezoekers snel het pand kunnen verlaten? Zeker als er meerdere rolstoelgebruikers in het pand zijn is het een geruststellende gedachte dat ze zonder hulp van anderen de doorgangen vrijhouden.

Renovatie van draaideur naar schuifdeuren

Automatisch draai- en schuifdeuren moeten tevens de afsluiting van het pand garanderen. Hiervoor laten we de elektronische vergrendeling samenwerken met de automatische deuropener.Wilt u binnen een bestaande situatie een automatische draai- of schuifdeur toepassen? Fabrikanten willen graag de automatische deur bij u installeren, maar daar alleen bent u niet mee geholpen.

Draaideur

schuifdeur - draaideur

Schuifdeur

De oplossingen van Deurplus

Dit is het terrein waar Deurplus zich lekker voelt! U hebt een bedrijfszekere deur nodig, waarbij aan alle aspecten is gedacht rondom toegankelijkheid en bedrijfszekerheid. Deurplus ontzorgt u volledig met alle techniek op en om de deur. Deur-intercom, CCTV camerasystemen, automatische draaideuren, automatische schuifdeuren, mechatronische deurvergrendeling, elektrische deuropeners, toegangscontrolesystemen, badgesystemen, afstandsbediening, cijfercode. Deurplus is de plus op de deur!

Maak een afspraak met ons
303